Opleidingen, trainingen en workshops

Déhora Academy is het erkende opleidingsinstuut voor professionals die zich willen ontwikkelen op het vakgebied van workforce planning en management.

workshop project planning
Opleiding
  • 1 lesdag
  • incompany
Op aanvraag
Opleiding Projectplanning

De opleiding projectplanning helpt u uw project te structureren en dit te vertalen naar een projectplanning die u kunt communiceren en die u helpt inzicht te krijgen en te geven over de voortgang van uw project.

workshop Takenplanning
Workshop
  • 1 dagdeel
  • incompany
Op aanvraag
Workshop Takenplanning

Tijdens de workshop Takenplanning leert u meer over effectieve takenplanning, krijgt u inzicht in de planmethodiek en het maken van onderbouwde plankeuzes.

Academy opleidingen op maat

Naast reguliere opleidingen, workshops, masterclasses, online trainingen en sessies biedt Déhora ook opleidingen op maat.

Heeft u meerdere collega's die graag een opleiding of workshop willen volgen? Of wilt u een opleiding die naadloos aansluit bij uw specifieke werksituatie? Ook daar zorgen wij graag voor.

In overleg met u ontwikkelen wij een opleiding die exact aansluit bij de wensen, doelstellingen en randvoorwaarden van de organisatie. Dit kan bijvoorbeeld een eendaagse workshop zijn, maar ook een volledig opleidingstraject met een officieel erkend examen.

Neem direct contact op