Fris uw kennis op met onze summerschool actie: Volg nu zes inspirerende workshops tijdens de zomerperiode voor 150,- euro per module

Blog & Kennis

Nieuws, blogs, webinars en whitepapers (en meer!) over workforce planning en management

Waarom planning een fantastisch vak is
Training Planning Analytics

De complexiteit van planningen neemt toe. En daarmee ook de noodzaak om belangrijke beslissingen goed te onderbouwen met data. Processen die gevoed worden door correcte en actuele informatie van binnen en buiten de organisatie, worden aantoonbaar betrouwbaarder en waardevoller. Met een data driven werkwijze ontsluit u data op een overzichtelijke en heldere manier en kunt u juiste en tijdige beslissingen nemen.

Persoonlijke effectiviteit: Burn-out herkennen en voorkomen

Leidinggevenden worden vaak verrast door uitval van medewerkers die ingeroosterd zijn. Dat hoeft niet! Door de signalen van een burn-out op tijd te herkennen en de juiste gesprekken aan te gaan met medewerkers, kunnen veel problemen voorkomen worden. Belangrijk voor de betreffende medewerker én de werkdruk bij de overige collega’s.

opleiding dispatching planners
Training Dispatching

Inplannen van monteurs of servicemedewerkers aan opdrachten kan behoorlijk hectisch zijn en legt veel druk op de planner. Deze training geeft praktische handvatten en een stevige vakinhoudelijke kennis.

Wilt u niets missen?

Blijf op de hoogte van nieuws, blogs, webinars en andere evenementen over workforce planning en management. Maximaal 1 bericht per maand.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.