Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Al nagedacht over jouw opleidingsbudget?

thuiswerken

Het jaar zit er alweer bijna op. We kunnen gerust stellen dat het een bijzonder jaar was voor iedereen. Vanwege de coronasituatie heb je het wellicht drukker gehad dan je gewend bent, of misschien heb je juist veel tijd overgehouden. Daarom willen wij je attenderen op de volgende vraag: Heb jij al nagedacht over jouw persoonlijke ambities — of die van jouw medewerkers — voor het volgende jaar? En zo ja, heb jij die al opgenomen in het opleidingsbudget van 2021?

Je talenten ontwikkelen en de regie nemen in je persoonlijke groei zorgt voor betere prestaties op de werkvloer. Maar het zorgt zeker ook voor nieuwe energie, nieuwe kansen, meer motivatie en meer werkplezier. Dit is niet alleen in het belang van jou als werknemer, maar ook heeft de werkgever hier profijt van. Want met jouw groei, groeit de organisatie uiteraard mee. Zo blijkt uit onderzoek van de ministeries van Onderwijs en Sociale Zaken en Werkgelegenheid dat studerende werknemers tevredener zijn en bijdragen aan een goede sfeer. Zelfs het verloop van bedrijven die investeren in de scholing van hun personeel is minder dan bij bedrijven die dat niet doen. Kortom, een win-win situatie.

Is er nog ruimte in het opleidingsbudget van 2020?

Is er wellicht nog ruimte over in het opleidingsbudget van 2020, waar je graag gebruik van wil maken? In dat geval bespreken wij graag met jou welke opleidingen dit jaar nog mogelijk zijn en welke opleidingen begin 2021 starten, maar dit jaar nog gefactureerd kunnen worden. Heb je hulp nodig bij het opstellen van jouw Persoonlijke Ontwikkelplan voor Workforce Planning en Management? Neem dan gauw vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.

Vaak wordt er een opleidingsbudget beschikbaar gesteld vanuit de werkgever. Veel werknemers zijn hier er niet van op de hoogte dat er een budget beschikbaar is voor verdere ontwikkeling. Je kunt bij jouw werkgever navragen of hier ruimte voor is.
Tip: vergeet vooral niet om voor je werkgever concreet te maken wat jouw educatie zal opleveren voor de organisatie.

Ontwikkel jezelf bij Déhora Academy

Déhora Academy is een erkend opleidingsinstituut voor planning professionals. Wij verzorgen gecertificeerde opleidingen, workshops en masterclasses rondom de vele verschillende facetten van personeelsplanning. Al meer dan 10.000 cursisten hebben bij ons een opleiding/cursus succesvol afgerond. Bekijk hier het totaalaanbod van Déhora Academy.

Heb jij het overzicht van alle opleidingen voor het nieuwe 2021 jaar al gezien? Je kunt hier kosteloos de digitale versie inzien of de fysieke opleidingsgids aanvragen. Deze sturen wij binnen 3 werkdagen naar je toe.

Uiteraard zorgen wij in deze omstandigheden voor een veilige manier van training geven, conform de richtlijnen van het RIVM.

Geïnteresseerd?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via het telefoonnummer: +31 (0) 20 404 40 42. Ons team van specialisten helpt je graag verder.

Mogelijk ook interessant voor u:

cursist opleiding personeelsplanner
Cursist Wendy van de vakopleiding Personeelsplanner aan het woord

Binnenkort verwachten wij onze 10.000ste cursist bij Déhora Academy. Ons opleidingsinstituut richt zich op planning professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van workforce planning en management. In aanloop naar deze mooie mijlpaal hebben wij een aantal cursisten geïnterviewd. Wij waren benieuwd naar wat de opleidingen die ze hebben gevolgd, ze hebben gebracht. Lees hier de ervaringen van Wendy.

bereikbaarheidsdienst in de zorg: welke wettelijke regels gelden er?
Bereikbaarheidsdiensten in de zorg; welke wettelijke regels gelden er?

Zo ontkomt men binnen de zorg niet aan de toepassing van bereikbaarheidsdiensten. Dit levert de benodigde mankracht tijdens de avond en nacht. Maar wat zijn de wettelijke regels voor bereikbaarheidsdiensten in de zorg?