Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Nederland is in de ban van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Onze toppers waaronder Sven Kramer, Ireen Wüst, Carlijn Achtereekte, Kjeld Nuis, Jorien ter Mors en Esmee Visser wonnen goud en er waren ook al meerdere zilveren en bronzen medailles voor Nederland. Het enthousiasme is er niet alleen bij de ‘gewone’ Nederlander: de foto’s waarop koning Willem Alexander en Maxima vol enthousiasme onze toppers aanmoedigen, zullen we ook vast niet snel vergeten.

Op de Olympische Winterspelen heeft Déhora niet veel te zoeken, maar in haar eigen vakgebied gaat Déhora voor niets minder dan goud. Déhora is al sinds 1987 actief op het gebied van personeelsplanning. Inmiddels is Déhora uitgegroeid tot dé specialist in wat ook wel bekend staat als workforce planning en management. Op het moment dat je, zoals in ons geval, al meer dan 30 jaar actief bent en meer dan 1.500 klanten succesvol hebt mogen ondersteunen, kun je op z’n minst concluderen dat je niet ‘zomaar de eerste de beste’ bent in wat je doet. Onder onze klanten bevinden zich bedrijven als KLM, Royal Schiphol Group, GVB, Albert Heijn, Rijkswaterstaat, het Rijksmuseum en het Erasmus Medisch Centrum.

Waar zouden we u mee van dienst kunnen zijn?

Déhora Detachering heeft interim planners en managers in dienst die in uw planningsorganisatie tijdelijk ondersteuning kunnen bieden als er extra capaciteit nodig is. Déhora Academy is een erkend opleidingsinstituut dat talloze trainingen en workshops verzorgt voor een ieder die zich wil verdiepen in het vakgebied van workforce planning en management. Bij Déhora Advies zijn ervaren adviseurs beschikbaar om organisaties te helpen met hun vraagstukken rondom personele planning. Of het nou gaat om de optimalisatie van uw planproces met behulp van een PlanScan® of om ondersteuning bij het maken en beoordelen van nieuwe roosters of een werktijdenregeling; bij Déhora bent u aan het juiste adres. Ook advies en eventuele begeleiding bij een selectietraject rondom planningssoftware behoort tot de mogelijkheden.

Déhora is overigens niet alleen in Nederland actief en heeft vestigingen in België, Polen en Tsjechië. Als internationale organisatie gaan wij met onze dienstverlening altijd voor goud!

Mogelijk ook interessant voor u

interim extra capaciteit
Extra handen nodig binnen uw planorganisatie?

Ook managers van planningsafdelingen maken uiteraard een jaarplan en jaarplanning. Op iedere planningsafdeling zijn er verbeterplannen die extra werk met zich meebrengen in een vaak al hectische dagelijkse praktijk. Hoe plant de manager zijn of haar eigen fluctuerende werkaanbod?

permanente educatie
Permanente educatie: dit levert het op

Met alle ontwikkelingen die organisaties op zich zien afkomen, is personeelsplanning vandaag niet meer iets wat je ‘erbij doet’. Welke voordelen levert permanente educatie op?