Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Extra handen nodig binnen uw planorganisatie?

interim extra capaciteit

Ook managers van planningsafdelingen maken uiteraard een jaarplan en jaarplanning. Op iedere planningsafdeling zijn er verbeterplannen die extra werk met zich meebrengen in een vaak al hectische dagelijkse praktijk. Hoe plant de manager zijn of haar eigen fluctuerende werkaanbod?

Onvoorziene veranderingen voor planning managers

Een nieuwe werkwijze of een nieuw planningssysteem. Een experiment met meer invloed op het rooster voor de medewerkers. Een zinderende zomer met veel extra druk. Het leuke idee van de directie en de OR om “iets eens goed uit te laten zoeken”. Een zwangerschapsverlof, een griepgolf of een planner met een burn-out. Zomaar wat zaken die wij in 2017 bij planningsafdelingen zagen gebeuren. Soms voorzien, maar soms ook onvoorzien, op een moment dat het absoluut niet uitkwam.

Niet alles lijkt te plannen. Soms  zou je op de planningsafdeling wat extra handen willen hebben. Of wat extra hersens. Of wat vrije tijd voor jouw eigen handen en hoofd als manager planning, zodat je zelf een lastig vraagstuk kunt aanpakken met enige focus.

Onze planners en planning managers gekwalificeerd en ervaring in diverse branches

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Bij Déhora hebben we met onze interim-planners en interim-managers voor jou een perfecte reservebank klaarstaan. Met daarop planners en planningsmanagers die heel goed zijn in verdedigen. Zij houden de boel graag dicht. Met planners die een enorm loopvermogen hebben. Zij lopen de gaatjes dicht en zorgen voor de snelle counter. En dan hebben we nog pinch-hitters, keepers en ook jonge talenten met fantastische passeerbewegingen. Wat hun extra kwaliteit ook is, ze zijn allemaal gekwalificeerd met onze planningsopleidingen en gesterkt door ervaring in meerdere branches.

Ook in 2018 kun je weer op Déhora rekenen!

Bij Europa’s grootste specialistische planbureau is jouw personeelsplanning in goede handen. Wij leveren je de juiste planner of planningsmanager die jouw planning zal optimaliseren. Met de juiste kennis en ervaring van branche en planningssoftware. Zodat jij en jouw team dóór kunnen. Reken daarom op ons in 2018!

Mogelijk ook interessant voor u

planning service center
Planning Service Center optimaliseert uw personeelsplanning

Op een gegeven moment wordt het je teveel. Het Excelsheet dat je had gemaakt voor de planning van de medewerkers bereikt de grenzen van de overzichtelijkheid en zelf heb je eigenlijk geen tijd meer voor de planning. Het Planning Service Center biedt de oplossing.

planning overzicht
Een goede planning brengt meer rust en biedt overzicht voor het nieuwe jaar

Een nieuw jaar en een nieuwe begroting. Nieuwe kansen om het beter te doen. Maar beginnen we dan ook goed met onze personeelsplanning? Of maken we daarmee een valse start en lopen we aan het begin van het jaar al uit het lood?