Waar staat u als planning professional? Weet u welke mogelijkheden u hebt om te groeien? Ontdek het door middel van de Déhora profielscan!

Al nagedacht over jouw opleidingsbudget?

opleidingsbudget werknemers

Het nieuwe jaar zit er alweer aan te komen. Hoogste tijd om na te denken over jouw persoonlijke ontwikkelingen voor het komende jaar. Je talenten ontwikkelen en de regie nemen in je persoonlijke groei zorgt namelijk voor betere prestaties op de werkvloer. Maar het zorgt zeker ook voor nieuwe energie, nieuwe kansen, meer motivatie en meer werkplezier. Dit is niet alleen in het belang van jou als werknemer, maar ook heeft de werkgever hier profijt van. Want met jouw groei, groeit de organisatie uiteraard mee. Zo blijkt uit onderzoek van de ministeries van Onderwijs en Sociale Zaken en Werkgelegenheid dat studerende werknemers tevredener zijn en bijdragen aan een goede sfeer. Zelfs het verloop van bedrijven die investeren in de scholing van hun personeel is minder dan bij bedrijven die dat niet doen. Kortom, een win-win situatie.

Ontwikkel jezelf als top planner in 2019

Zijn jouw persoonlijke ambities als planner of planning manager al opgenomen in het opleidingsbudget voor 2019? Wil je bijvoorbeeld hulp bij het opstellen van jouw Persoonlijke Ontwikkelplan op het gebied van Workforce Planning en Management?

Misschien weet je niet goed wat jouw opleidingsmogelijkheden zijn. Of weet je wel wat er mogelijk is, maar niet welke opleiding of training bij je past? Déhora Academy helpt jou graag bij het maken van de juiste keuze.

Is er nog ruimte over in het opleidingsbudget van 2018?

In dat geval bespreken wij graag welke opleidingen dit jaar nog mogelijk zijn of welke opleidingen begin 2019 starten en in 2018 gefactureerd kunnen worden. Het is verstandig om jouw ambitie kenbaar te maken bij de werkgever. Zo voorkom je dat jouw opleidingsbudget eind december vervalt! Want bij ruim 40% van de organisaties is dit helaas wel het geval, blijkt uit onderzoek van bureau NIDAP. Vraag dus gauw na bij jouw leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Tip: vergeet vooral niet om voor je werkgever concreet te maken wat jouw educatie zal opleveren voor de organisatie.

Déhora Academy

Wij verzorgen gecertificeerde opleidingen, workshops en masterclasses rondom de vele verschillende facetten van personeelsplanning. Bekijk hier het totaalaanbod van Déhora Academy. Wil je een overzicht van alle opleidingen voor het nieuwe jaar? Download dan hier de opleidingsgids. Via dezelfde link kun je onze fysieke opleidingsgids kosteloos aanvragen. Deze sturen wij binnen 3 werkdagen naar je toe.

Neem een kijkje:

Geïnteresseerd?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ons team van specialisten helpt je graag verder.

 

Mogelijk ook interessant voor u?

permanente educatie
Permanente educatie: dit levert het op

Met alle ontwikkelingen die organisaties op zich zien afkomen, is personeelsplanning vandaag niet meer iets wat je ‘erbij doet’. Welke voordelen levert permanente educatie op?

artikel learning agility
Learning agility: een goede indicator voor succes?

Wendbaarheid bepalend voor succes Jarenlang waren een intelligentie- en persoonlijkheidstest leidend in het beoordelen van het potentieel van een kandidaat…