Op zoek naar een uitdagende baan als planner bij verschillende opdrachtgevers?

Gratis boek over zelfroosteren; wees er snel bij!

boek zelfroosteren

Zelfroosteren oftewel, individueel roosteren bestaat nu al zo’n 20 jaar in Nederland. Het Netwerk Zelfroosteren heeft onlangs een boek gepubliceerd, “Duurzaam Individueel Zelfroosteren”. Ook Déhora’s Zelfrooster Specialist, Bas Misset, heeft een bijdrage mogen leveren aan dit inspirerende boek. In deze uitgave lees je alles over de zeggenschap over je eigen werktijden, en de vele voordelen van deze opkomende manier van roosteren. Maar we gaan ook een stap verder.

In dit boek vind je namelijk antwoorden op belangrijke vraagstukken, zoals: Welke effecten heeft individueel roosteren op de duurzame inzetbaarheid? Maken medewerkers wel gezonde keuzes als ze zelf hun werktijden mogen samenstellen? En hoe kunnen werkgever, OR en vakvereniging hiermee helpen? Welke spelregels en kaders zijn dan van belang? Allemaal interessante vragen voor een goed inzicht in zelfroosteren. Laat je opnieuw verrassen door deze inzichten die inspirerend genoeg zijn om mee aan de slag te gaan!

Enthousiast geworden en wil jij een gratis boek ontvangen?
Wees er dan snel bij! Wij hebben 25 boeken die we gratis mogen uitdelen. De aanvraag kun je versturen naar het volgende e-mailadres: marketing@dehora.nl