Maak gebruik van het STAP-budget t.w.v. €1000,- voor opleidingen, trainingen en workshops

Interview met onze 10.000ste cursist Marieke, planner bij Rivas

foto 10000e cursist

Op vrijdag 6 maart hebben wij een bijzondere mijlpaal bereikt. Wij hebben bij Déhora Academy onze 10.000ste deelnemer mogen verwelkomen. Uiteraard hebben wij dit gevierd met een gebakje. Marieke, onze cursist, was blij verrast met de kleinigheidjes die wij haar hebben overhandigd. In het kader van deze gebeurtenis hebben wij haar mogen interviewen. Zij vertelde ons haar ervaringen met de opleiding van Déhora Academy.

Marieke is al sinds 2011 werkzaam als planner. Via Rivas, de zorginstelling waar zij werkzaam is, heeft zij inmiddels al twee jaar geleden een op maat gemaakte opleiding “Plannen is een vak” gevolgd. En hier bleef het niet bij. Nog steeds verrijkt ze haar kennis op het gebied van planning. Bij Déhora volgt ze momenteel de opleiding Optimalisering Personele Inzet. Wij interviewden onze 10.000ste cursist, Marieke. 

“Ik begon aan de eerste opleiding Plannen is een vak omdat ik me wilde verdiepen in de materie. Wat bijscholing en kennis van het vak zou mijn positie als planner goed doen, dacht ik. Gelukkig vindt mijn werkgever scholing net zo belangrijk als dat ik dat vind. Via Rivas, waar ik momenteel werk, ben ik dus terecht gekomen bij Déhora. Tijdens de opleiding leerde ik enorm veel. Voordat ik aan de cursus begon, dacht ik dat plannen iets was wat je er even bij kon doen, maar dat is het niet! Plannen is écht een vak. Waar ik eerst keuzes maakte op basis van gevoel, had ik nu de juiste kennis om mijn handelen te onderbouwen. Er ging eigenlijk een wereld voor me open. Ik vond het zo leuk, dat ik me nog meer wilde verdiepen.

Momenteel volg ik de opleiding Optimalisering Personele Inzet. Ik ben nog bezig en ik vind het een enorme uitdaging, want ik ga een stapje verder. Wat mij helpt is dat ik materie direct kan toepassen in praktijk bij Rivas. Ik voer opdrachten uit en dat ervaar ik als iets positiefs. Ik kan stellen dat ik door de opleiding verbanden zie. Het gaat me niet meer alleen om de planning van vandaag, morgen of volgende week. Ik zie nu het grote geheel, de langetermijnvisie. En ik sta veel sterker in mijn schoenen. Daar doe ik het voor!

Wil jij meer weten over het opleidingsaanbod van Déhora Academy? Neem dan hier een kijkje. Voor vragen of een vrijblijvend gesprek kan je contact met ons opnemen via het telefoonnummer: +31 (0) 20 404 40 42