Bekijk onze opleidingen, trainingen en workshops van Déhora Academy

Vacaturewebsite voor planprofessionals in een nieuw jasje!

foto blog dehora-planners

Het is zover: onze vacaturewebsite www.dehora-planners.nl is in een nieuw jasje gestoken! Met deze vernieuwingen is de website moderner, functioneler en gewoonweg beter geworden. Via dehora-planners.nl helpen wij planprofessionals bij het vinden van hun ideale baan op het gebied van workforce planning en management. Dit kan doordat zij via Déhora gedetacheerd worden bij een van onze opdrachtgevers, of doordat zij direct in dienst treden bij een van Déhora’s klanten. Zowel startende als ervaren planners kunnen bij ons terecht. Ook organisaties helpen wij uiteraard graag bij het invullen van hun openstaande planvacatures. Met ruim 31 jaar ervaring zijn wij simpelweg de beste in het creëren van de ideale match!

Planner, ben jij op zoek naar een uitdaging?

Ben jij een planner of planning manager? Of overweeg je dat te worden? Dan kun je op onze website tal van openstaande vacatures vinden als planprofessional door heel het land. Of het nou Amsterdam, Drenthe of Groningen is, onze opdrachtgevers zitten verspreid over heel Nederland! Wij zijn continu op zoek naar nieuwe plan talenten voor onze opdrachtgevers!

Ben jij het nieuwe talent waar wij naar zoeken? Houd jij van een uitdaging en vind jij jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als wij dat vinden? Schrijf je hier direct in en blijf op de hoogte van de meest recente vacatures. Zie je op de website niet meteen een vacature die jou aanspreekt? Maak dan een gratis account aan en laat ons weten hoe jouw ideale job als planner eruit ziet.

Op zoek naar een nieuwe planner of planning manager?

Is uw organisatie op zoek naar een planprofessional? Wij helpen u graag met het zoeken naar de perfecte match! Omdat het voor opdrachtgevers vaak lastig is om de juiste planner of planning manager te vinden, ondersteunen wij organisatie in dit proces. Er zijn verschillende trajecten waar u uit kunt kiezen. Dit kan bijvoorbeeld middels het plaatsen van uw vacatures op onze vacaturewebsite. Maar ook kunnen wij u actief ondersteunen met de zoektocht naar de ideale planprofessional. Daarnaast hebben wij altijd een team van interim planprofessionals voor u klaarstaan die u tijdelijk kunnen ondersteunen. En dit is nog niet alles..

Bekijk hier de informatie over de verschillende trajecten die wij aanbieden.

Ook benieuwd geworden naar onze vernieuwde website? Neem gauw een kijkje op dehora-planners!

 

Mogelijk ook iets voor u:

5 veelgemaakte fouten bij personeelsplanning
5 veelgemaakte fouten bij personeelsplanning

Er komt veel kijken bij het maken van een personeelsplanning. Denk aan onverwachte wijzigingen in het rooster, problemen met materialen, over- of onderbezetting. Hoewel elke planner streeft naar een optimale planning en goede roosters, loopt het niet altijd zoals gewenst. Welke fouten worden het meest gemaakt en hoe los je dit op? Een gewaarschuwde planner is er twee waard.

7 kwaliteiten van een goede planner
7 kwaliteiten van een goede planner

De planner heeft uiteenlopende rollen. Hij adviseert en ondersteunt het management bij de organisatie van het werk. Tevens functioneert hij als een klankbord voor het personeel. Om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren, zijn er een aantal kwaliteiten van groot belang