Bekijk onze opleidingen, trainingen en workshops van Déhora Academy

Werving en selectie planners

Werving en selectie planners door Déhora

Bent u op zoek naar een nieuwe planner? Met de Déhora vacaturebank bieden wij u de kans om uw vacature onder de aandacht te brengen bij ervaren planners. U krijgt de sollicitanten per mail binnen en handelt de sollicitaties zelf af. Wij bieden u ook de mogelijkheid om te ondersteunen op onderdelen van de werving en selectie, die u verder zelf in de hand houdt.

Ondersteuning bij werving en selectie

U kunt de werving en selectie van planners ook geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Wij beschikken over een actuele database met kandidaten die zelfstandig te werk gaan en snel inzetbaar zijn. Met 30 jaar ervaring heeft Déhora zich ontwikkeld als effectieve bemiddelaar tussen werkgever en planner. Bij onze zoektocht houden wij rekening met de kennis, ervaring en passendheid van de kandidaat binnen uw organisatie. Capaciteiten, persoonlijkheid en vakbeheersing als planner worden getest in een speciaal assessment voor planners.

Ad hoc planner nodig?

Zit u omhoog in uw planning? Déhora voorziet u graag ad hoc met een ervaren interim-planner. Het inzetten van een interim-planner is ook geschikt als tussenoplossing bij de zoektocht naar een planner.