PLANNING SERVICE CENTER uw planning, onze zorg. Haal het maximale uit uw personeelsinzet.

Winnaars Workshop Efficiënt en Gezond Thuiswerken

workshop efficient en gezond thuiswerken

Begin dit jaar hebben wij een winactie gehouden waarin wij de Workshop Efficiënt en Gezond Thuiswerken, hebben verloot. De winnaar is geworden: Land van Horne. Eind maart hebben wij de online workshop verzorgd aan dit enthousiaste team. Tijdens deze workshop besteden wij aandacht aan een aantal onderwerpen. Deelnemers krijgen bijvoorbeeld achtergrondinformatie over het thuiswerken, onder andere vanuit de psychologie. Ook komt de thuiswerkplek, de werk-privébalans, verbondenheid met collega’s én de dagplanning aan bod. In onderstaande bericht lees je de volledige ervaring van de winnaars van Land van Horne.

“De workshop Efficiënt en Gezond Thuiswerken was erg interessant. Wij hebben heel veel tips gekregen over hoe je gezond en ergonomisch thuis kunt werken. We hebben samen ochtendgymnastiek gedaan, er zat interactie in! We kregen een aantal leuke / goede tips voor ons zelf, maar ook om samen met het team te doen. We hebben enkele punten meteen in de praktijk ingevoerd om nog beter thuis te kunnen werken en toch het teamgevoel te kunnen blijven hebben.

Al met al was het dus een hele leuke en leerzame workshop!

Bedankt Charlotte van Dehóra!”, aldus deelnemer Land van Horne.

Momenteel hebben wij tot 30 juni 2021 een actie lopen. De Workshop Efficient en Gezond Thuiswerken wordt aan teams aangeboden tegen een gereduceerd tarief. Wil jij meer informatie over deze workshop of de actie die er loopt? Bekijk dan deze pagina.

Mogelijk ook interessant voor u:

Hoe blijft men duurzaam inzetbaar tijdens het thuiswerken?

Voor de ene organisatie was het een sprong in het diepe, voor de andere was het al langere tijd normaal;…

blog vijf voorwaarden voor succesvol thuiswerken
Vijf voorwaarden voor succesvol thuiswerken

We werken steeds meer thuis. Vorig jaar werkten ruim 1,2 miljoen Nederlanders bijna altijd thuis en nog eens 2 miljoen Nederlanders deden dit incidenteel, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Opgeteld gaat het om 37 procent van Nederlandse werknemers en zelfstandigen. Het aandeel thuiswerkers neemt over de jaren nog steeds toe.