Interim-managers ondersteunen uw organisatie

Onze ervaren interim-managers kunnen worden ingezet ter vervanging van uw manager tijdens vakantie, ziekte of andere omstandigheden. Ook bieden zij professionele ondersteuning tijdens veranderingstrajecten rondom workforce planning.

Interim-managers van Déhora

Zoekt u een planningsmanager die de lopende afdeling waarneemt gedurende uw verandertraject? Of een manager die wordt ingezet doordat uw eigen planningsmanager is uitgevallen? Of wellicht een manager die zich bezig moet gaan houden met een verandertraject, die de weg bereidt voor een nieuwe organisatie en een nieuwe bezetting? Déhora biedt oplossingen voor deze situaties, door de inzet van ervaren interim-managers voor planningsafdelingen. Naast een aantal eigen interim-managers komen deze vakmensen uit ons nationale en internationale netwerk.

werkaanbod planning

Kennis en ervaring in diverse sectoren

Onze interim-managers zijn in heel Nederland beschikbaar. Door hun kennis en ervaring op het gebied van personeelsplanning zijn ze snel ingewerkt en breed inzetbaar. Wij detacheren interim-managers in verschillende sectoren, zoals:

  • Openbaar vervoer
  • Industrie
  • Transport en logistiek
  • Zakelijke dienstverlening
  • Zorg