Snelle ondersteuning met interim-planners van Déhora

Komen uw planners te vervallen door vakantie, ziekte of andere omstandigheden? Wij ondersteunen u graag met de inzet van onze ervaren interim-planners.

Een interim-planner van Déhora

Een interim-planner is snel inzetbaar, zelfstandig en snel ingewerkt. Onze interim-planners hebben jarenlange ervaring in meerdere organisaties en met meerdere (plan)systemen. Bovendien brengen interim-planners altijd toegevoegde waarde mee, doordat zij de kennis, ervaring en diensten van Déhora achter zich hebben staan. Een interim-planner is op basis van detachering voor uw organisatie (tijdelijk) inzetbaar.

werkaanbod planning

Kennis en ervaring in diverse sectoren

Onze interim-planners zijn in heel Nederland beschikbaar. Door hun kennis en ervaring zijn ze breed inzetbaar en snel ingewerkt. Wij detacheren planners in diverse sectoren, zoals:

  • Openbaar vervoer
  • Industrie
  • Transport en logistiek
  • Zakelijke dienstverlening
  • Zorg

Déhora voldoet aan SNA-Keurmerk

Met het SNA-keurmerk werken wij verder aan onze professionele status als gespecialiseerd detacheerder die haar zaken voor u als inlener goed geregeld heeft. Het SNA-keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Zo zijn inleners bij een SNA-gecertificeerd bedrijf gevrijwaard van aansprakelijkheden ten aanzien van het wettelijk minimumloon en de minimum vakantiebijslag.