Heeft u al nagedacht over de bezetting van uw planafdeling deze zomer? Lees hier hoe onze interim planners u kunnen ondersteunen:
Vakantieplanning

Optimaliseer uw vakantieplanning met onze interim planners

Ook in de huidige, bijzondere omstandigheden staat de zomerperiode alweer bijna voor de deur. De andere dynamiek die deze crisis met zich meebrengt zorgt nog voor onduidelijkheid over hoe die zomerperiode er uit gaat zien, als het gaat om de personeelsinzet. En niet alleen de kant van de vraag naar inzet is nog onduidelijk. Ook de beschikbaarheid van uw vaste medewerkers kent onzekerheden.

Het herplannen van uw werk, uw personeelsinzet en de vakanties van uw medewerkers brengen mee dat  uw planners te maken hebben of krijgen met een andere puzzel dan normaal. Daar waar dit meer inspanningen met zich meebreng, bieden wij graag ondersteuning met onze gekwalificeerde interim-planners.

Onze groep van meer dan 80 interim-planners is in heel Nederland mobiel inzetbaar. U treft ze aan binnen de zorg, overheid en zakelijke dienstverlening. Met inzet van een interim-planner van Déhora pakt u een inzetpiek in de zomerperiode beter aan en organiseert u zekerheid in onzekere tijden. Ook stelt het u in staat de vakanties van de eigen planners goed op te vangen.

Offerte aanvragen interim planner of manager