Krijgt u door een personeelstekort uw planning niet meer rond? Déhora kan uw organisatie direct ontzorgen met een team van ervaren topplanners.
training werken aan eens stek planningsteam

Flexibele en snelle ondersteuning met onze interim planners in de zomerperiode

Ook in de huidige, bijzondere omstandigheden staat de zomerperiode alweer bijna voor de deur. De andere dynamiek die deze crisis met zich meebrengt zorgt nog voor onduidelijkheid over hoe die zomerperiode er uit gaat zien, als het gaat om de personeelsinzet. En niet alleen de kant van de vraag naar inzet is nog onduidelijk. Ook de beschikbaarheid van uw vaste medewerkers kent onzekerheden.

Het herplannen van uw werk, uw personeelsinzet en de vakanties van uw medewerkers brengen mee dat  uw planners te maken hebben of krijgen met een andere puzzel dan normaal. Daar waar dit meer inspanningen met zich meebreng, bieden wij graag ondersteuning met onze gekwalificeerde interim-planners.

Onze groep van meer dan 80 interim-planners is in heel Nederland mobiel inzetbaar. U treft ze aan binnen de zorg, overheid en zakelijke dienstverlening. Met inzet van een interim-planner van Déhora  pak je een inzetpiek in de zomerperiode beter aan en organiseer je zekerheid in onzekere tijden.  Ook stelt het je in staat de vakanties van de eigen planners goed op te vangen.

Offerte aanvragen interim planner of manager