Time Care: software voor zelfroosteren

Het thema ‘zeggenschap in werktijden’ krijgt tegenwoordig veel aandacht. Zelfroosteren past uitstekend in de beweging naar flexibele werktijden en duurzame inzetbaarheid. Dankzij zelfroosteren kunnen medewerkers hun werkroosters optimaal afstemmen op hun sociale wensen en lichamelijke mogelijkheden. Voor een goede toepassing van zelfroosteren is een gespecialiseerde software-oplossing echter onmisbaar. Dé software voor zelfroosteren is Time Care.

zelfroosteren met time care software

Time Care – meer dan enkel zelfroosteren

Time Care Planning is een Zweedse software oplossing die werd ontworpen door de uitvinders van het zelfroosteren. Maar u kan er natuurlijk veel méér mee dan enkel zelfroosteren. U kan er zelfs een productieplanning mee maken.

Deze planningssoftware is praktisch en gebruiksvriendelijk en wordt al door tal van organisaties in Nederland en België gebruikt. Met Time Care heeft u meer grip op een personeelsinzet die voortdurend in beweging is. U heeft een overzicht van welke regels (wetgeving, gezondheid, bezetting) worden gerespecteerd en welke worden overtreden.

 

Waarom kiest u voor Time Care?

Time Care Planning is een bewezen oplossing. Dankzij Déhora wordt zelfroosteren in steeds meer Nederlandse en Belgische organisaties toegepast.

Een aantal ‘key points’ zijn:

  • gebruiksvriendelijk en intuïtief;
  • snelle implementatie;
  • ondersteuning door de experts van Déhora;
  • trainingen worden verzorgd door Déhora;
  • inzichtelijke rapportages;
  • voldoet aan de wetgeving.

Professionele begeleiding & implementatie

Déhora is uw samenwerkingspartner

Jarenlange ervaring

Steeds meer organisaties uit diverse sectoren hebben met Déhora hun weg naar (de voordelen van) het zelfroosteren gevonden: industrie, zorg, openbaar vervoer, bouwnijverheid..

Beste implementatiepartner

Déhora is al jarenlang de implementatiepartner van Time Care, hierdoor heeft zij nauwe banden met de ontwikkelaars. Zo kan er voldaan worden aan de individuele wensen van de klant.

Sterk in verandermanagement

Een succesvolle implementatie van zelfroosteren kan alleen als er veel aandacht is voor veranderingen. Dé consultants van Déhora weten als geen ander de invoering van zelfroosteren te begeleiden.