Ook deze zomer ben je als planner, leidinggevende of HR welkom in de Summerschool van Déhora Academy.

Planning as a service: Uw planning, onze zorg!

Hoe krijgt en houdt u grip op de personele inzet? Hoe organiseert en faciliteert u de personeelsplanning, zodat u als management "in control" bent? En hoe zorgt u ervoor dat de planning positief bijdraagt aan uw organisatiedoelen? Misschien heeft u de planning binnen uw organisatie van a tot z voor elkaar. Maar het kan ook zijn dat de planning u dagelijks hoofdbrekens geeft en u dit proces anders wil inrichten. Staat u op zo’n punt? Dan is het goed om te weten dat u van uw planning onze zorg kunt maken.  Zo kunt u zich met een gerust hart richten op uw hoofdproces, cliënten, bewoners of uw patiënten. 

De personeelsplanning bezorgt u hoofdbrekens

Uw issue 

Er kunnen diverse redenen zijn om uw personeelsplanning te laten verzorgen door de professionals van ons Planning Service Center. Wij maken in onze praktijk tal van situaties mee die organisaties doen kiezen voor onze ondersteuning.  Soms is dat van tijdelijke aardof voor een deel van de planning. En soms vragen organisaties ons om structureel achtervang te zijn voor hun eigen planners buiten kantooruren. Weer in andere  gevallen kiezen organisaties voor verdere professionalisering, en brengen voor langere tijd de planning bij ons onder. Ook uitval of vertrek van de eigen planner(s) is vaak aanleiding om onze hulp in te schakelen.     

Onze hulp

Met het inschakelen van ons Planning Service Center heeft u per direct een professionele planningsafdeling die u kunt inzetten. Voor uw hele personeelsplanning, of voor een deel hiervan. Voor uw hele organisatie, of voor een specifiek onderdeel daarvan. Voor een bepaalde periode, voor onbepaalde tijd of structureel. De planners van het Planning Service Center werken dagelijks met de meeste gangbare software voor personeelsplanning, en zij zijn daarom waarschijnlijk ook bekend met uw software. Samen maken wij afspraken over de inhoud van onze dienstverlening, reactie- en doorlooptijden, contactmomenten, rapportage én escalatie. Wij schakelen naar uw keuze direct met uw medewerkers en/of uw leidinggevenden of planners. U blijft zelf aan het stuur in uw planningsbeleid en houdt grip op uw planning. Wij voeren onze taken uit binnen de gemaakte afspraken.   

Uw voordelen 

Wij gebruiken naast uw planningsbeleid en -regels ook uw planningssoftware. Daarmee heeft u continuïteit en kunnen wij een  snelle, naadloze overgang realiseren. U maakt gebruik van onze zeer ruime servicetijden, maar betaalt slechts voor de tijd die wij aan uw planning werken.  Uw planningskosten wordt hiermee dus transparant en schaalbaar. De planners die wij inzetten zijn gekwalificeerd via de toonaangevende opleidingen van Déhora Academy en worden voortdurend bijgeschoold in nieuwe regelingen en software. Onze contractafspraken maken wij naar keuze voor bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand.  

 

Maak een keuze die past bij uw vraagstuk.

Keuze uit verschillende servicetijden:

01

Off hours (65 uur per week)

Wij nemen het lopende roosterbeheer van uw planner(s) over op maandag tot en met vrijdag van 07:00-09:00 uur en van 17:00-22:00. Op zaterdag en zondag zelfs van 07:00-22:00 uur.
02

Standaard (76 uur per week)

Wij staan voor alle planningswerkzaamheden maandag tot en met vrijdag voor u klaar van 7:00-19:00, en op zaterdag en zondag van 07:00-15:00.
03

Full service (168 uur per week)

Wij staan 24/7 voor u klaar voor alle planningswerkzaamheden.

Meer weten?

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u contact opnemen met onze specialist.

Meer weten over het Planning Service Center?

Waarom planning een fantastisch vak is
Een kijkje achter de schermen bij Déhora’s Planning Service Center

Het Planning Service Center (PSC) verzorgt, op afstand, de personeelsplanning van verschillende klanten. Wij namen een kijkje achter de schermen bij het PSC, en interviewden hiervoor Melvin, en van Déhora’s ervaren planningprofessionals.

Outsourcing-van-de-planning-uitkomst-voor-uw-organisatie
Outsourcing van de planning; uitkomst voor uw organisatie?

Het besef dat plannen veel verder gaat dan alleen “een rooster maken”, komt de laatste jaren steeds meer. Sommige organisaties kiezen ervoor om de planningstaken zelf uit te voeren. Maar wanneer biedt outsourcing van de planning uitkomst voor uw organisatie en wat zijn de voordelen? Wij geven u hier graag antwoord op.

planning service center
Planning Service Center optimaliseert uw personeelsplanning

Op een gegeven moment wordt het je teveel. Het Excelsheet dat je had gemaakt voor de planning van de medewerkers bereikt de grenzen van de overzichtelijkheid en zelf heb je eigenlijk geen tijd meer voor de planning. Het Planning Service Center biedt de oplossing.