Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Repair Service: uw Excel Planning snel weer aan de praat

Veel organisaties maken hun personeelsplanning in Excel. Vaak genoeg zorgt dat voor obstakels. Ervaart u problemen in uw Excel planning waardoor het opstellen van uw personeelsplanning niet zo gemakkelijk gaat? En weet u niet goed hoe u de problemen in uw Excel planning kunt oplossen? Wij bieden graag een helpende hand bij het repareren of verbeteren van uw Excel planning. Indien nodig, vervangen wij uw Excel planning door een planning software dat geschikter is voor uw organisatie.

personal traing personeelsplanner workforce planning

Hoe worden mijn problemen opgelost?

Onze planners zijn gespecialiseerd in planningstoepassingen in Excel en zijn hier dagelijks mee bezig. Aan de hand van uw vraagstuk komen wij met passende oplossingen om uw Excel planning te repareren of te verbeteren. Maar wat als reparatie of verbetering in Excel niet mogelijk is?   

Excel planning niet altijd de beste keuze

Indien Excel niet geschikt is voor uw huidige planning, kunnen wij u ook op andere manieren helpen met een functioneel passende oplossing. Zo kunnen wij een geheel nieuwe oplossing in Excel op maat voor u maken. Deze kunnen wij desgewenst ook voor u hosten en beheren. In situaties waarbij Excel tekortschiet — of op maat laten maken te kostbaar is — hebben wij diverse oplossingen voorhanden. Met ons assortiment aan planningssystemen en onze kennis van verschillende planning software, kunnen wij verschillende mogelijkheden voor u aandragen. 

Voordelen  

Het afnemen van één van onze diensten lost uw issues direct op. Het maken van een nieuw rooster wordt hierdoor makkelijker en efficiënter.  U beschikt over een goed werkende, gedocumenteerde planningstool waar u weer mee vooruit kunt.  

Verschillende mogelijkheden

01

Reparatie software

Wij repareren en verbeteren de werking van uw planning in Excel.
Meest gekozen
02

Herontwerp

Wij bouwen een nieuwe versie van uw Excel planning.
03

Vervanging

Wij bieden u een beter werkende planningstool, geschikt voor uw vraagstuk.

Interesse? Ons Planning Service Center helpt u graag verder

Lees hier onze blogs

roosters maken
Het maken van een personeelsrooster

Bij het opstellen van een gezond personeelsrooster biedt de roostermethodiek ‘In 6 stappen een nieuw rooster’’ van Déhora uitkomst. Wij lichten hier de methodiek en haar voordelen toe.

planning service center
Planning Service Center optimaliseert uw personeelsplanning

Op een gegeven moment wordt het je teveel. Het Excelsheet dat je had gemaakt voor de planning van de medewerkers bereikt de grenzen van de overzichtelijkheid en zelf heb je eigenlijk geen tijd meer voor de planning. Het Planning Service Center biedt de oplossing.

5 veelgemaakte fouten bij personeelsplanning
5 veelgemaakte fouten bij personeelsplanning

Er komt veel kijken bij het maken van een personeelsplanning. Denk aan onverwachte wijzigingen in het rooster, problemen met materialen, over- of onderbezetting. Hoewel elke planner streeft naar een optimale planning en goede roosters, loopt het niet altijd zoals gewenst. Welke fouten worden het meest gemaakt en hoe los je dit op? Een gewaarschuwde planner is er twee waard.