Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Roadservice: Snel professionele hulp in uw dagelijkse planning

Eén is geen, luidt een bekend gezegde. Dat geldt ook voor een personeelsplanner in een solo-functie.  Bij uitval, langdurige afwezigheid van een planner of bij een sterke toename van druk op het planningswerk, is er een acuut risico dat u “langs de kant van de weg komt te staan".  Bij een kwetsbaar vormgegeven planningsorganisatie is dat een voortdurend zorgpunt.  Voor dergelijke situaties bieden wij onze “Road Service”. Met de directe inzet van onze personeelsplanner heeft u uw planning snel weer op de rit.

roadservice dagelijkse planning hulp

Onze hulp

De planning professionals van ons Planning Service Center assisteren u direct in de periode dat u dat nodig heeft.

Dit kan een assistentie op onderdelen van uw planning zijn. Maar ook kunnen onze planners tijdelijk de gehele planning en planningswerkzaamheden overnemen. Bent u op zoek naar een vaste planner? Dan kunt u ook onze professionals inzetten ter overbrugging. Met deze dienstverlening op afstand kunt u maximaal een periode van vier weken opvangen. Heeft u voor een langere periode de inzet van een personeelsplanner nodig? Laat het ons weten, wij lossen dit voor u op. 

 

Uw voordelen

Met onze Roadservice heeft u altijd een professionele back-up voor uw planner(s) binnen handbereik. Onze planners kunnen overweg met alle gangbare software voor personeelsplanning. Ons Planning Service Center is gedurende 76 uur per week inzetbaar. U betaalt alleen voor de tijd die wij besteden aan uw ondersteuning. U hoeft niet te wachten op een calamiteit, maar u kunt vandaag nog alle details van uw planning met ons doornemen. In geval van nood kunnen wij direct bijspringen om u te ondersteunen. Met onze Roadservice hoeft u nooit langs de kant van de weg te staan met uw personeelsplanning. 

 

Heeft u interesse in onze Roadservice?

Blog

Meer weten over ons Planning Service Center?

Waarom planning een fantastisch vak is
Een kijkje achter de schermen bij Déhora’s Planning Service Center

Het Planning Service Center (PSC) verzorgt, op afstand, de personeelsplanning van verschillende klanten. Wij namen een kijkje achter de schermen bij het PSC, en interviewden hiervoor Melvin, en van Déhora’s ervaren planningprofessionals.

planning service center
Planning Service Center optimaliseert uw personeelsplanning

Op een gegeven moment wordt het je teveel. Het Excelsheet dat je had gemaakt voor de planning van de medewerkers bereikt de grenzen van de overzichtelijkheid en zelf heb je eigenlijk geen tijd meer voor de planning. Het Planning Service Center biedt de oplossing.