Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Sparren met een pro: optimaliseren personeelsplanning

Als teamleider of manager planning denkt u in de zomer wellicht na over manieren om de personeelsinzet te optimaliseren door verbeteringen in de planning. Met veel energie stapt u na de zomer weer uw organisatie in om de plannen om te zetten in verbeteringen in uw planningsproces, planningsorganisatie of in de planningsmethodiek. Met een gedegen voorbereiding wordt de kans op een succesvolle aanpak groter. Daarom kunt u deze zomer als voorbereiding online sparren met een pro van Déhora!

sparren-met-een-pro

Onze werkwijze

De ervaren consultants van Déhora ondersteunen dagelijks organisaties in tal van sectoren bij de optimalisatie van de personele inzet. Met hun ervaring en met beproefde methoden en technieken staan ze managers bij om tot concrete resultaten te komen. We bieden u nu hun ervaring binnen onze Summerschool, in de vorm van “Sparren met een Pro”. In twee goed voorbereide online sessies van 3 uur pakt u in een-op-een setting samen met onze consultant uw optimalisatievraagstuk aan en komt tot een gedegen aanpak, waar u daarna zelf mee aan de slag kunt met uw team.

Voordelen

Met een geringe investering in tijd komt u samen met onze consultant in een veilige, vertrouwelijke  een-op-een setting  tot een valide aanpak van uw vraagstuk, gebruik makend van een van Déhora’s ruim dertigjarige praktijk beproefde methodes. De ondersteuning vindt op twee verschillende dagen plaats. We gaan niet voor een adviesrapport, maar voor praktisch bruikbare adviezen en een model waarmee u zelf aan de slag kunt.

Kosten

We bieden deze vorm van ondersteuning aan in de zomermaanden juli en augustus 2021, in het kader van onze Summerschool. De kosten bedragen €950,00 (excl. btw) / € 1.149,50 (incl. 21% btw). Eén jaar lang toegang tot The Learning Journey van Déhora Academy is inbegrepen, net als een updategesprek drie maanden na de laatste afspraak.

Interesse? Wij helpen je graag verder!