Déhora is ISO 27001 gecertificeerd
outsourcing personeelsplanning

Optimaliseer uw vakantieplanning met onze interim planners

Ook in de huidige, bijzondere omstandigheden staat de zomerperiode alweer bijna voor de deur. De andere dynamiek die deze crisis met zich meebrengt zorgt nog voor onduidelijkheid over hoe die zomerperiode er uit gaat zien, als het gaat om de personeelsinzet. En niet alleen de kant van de vraag naar inzet is nog onduidelijk. Ook de beschikbaarheid van uw vaste medewerkers kent onzekerheden.

Vakantieplanning met ondersteuning interim planners

Ondersteuning in heel Nederland

Het herplannen van uw werk, uw personeelsinzet en de vakanties van uw medewerkers brengen mee dat  uw planners te maken hebben of krijgen met een andere puzzel dan normaal. Daar waar dit meer inspanningen met zich meebreng, bieden wij graag ondersteuning met onze gekwalificeerde interim planners.

Onze groep van meer dan 90 interim planners is in heel Nederland mobiel inzetbaar. U treft ze aan binnen de zorg, overheid en zakelijke dienstverlening. Met inzet van een interim planner van Déhora pakt u een inzetpiek in de zomerperiode beter aan en organiseert u zekerheid in onzekere tijden. Ook stelt het u in staat de vakanties van de eigen planners goed op te vangen.

Déhora voldoet aan SNA-Keurmerk

Met het SNA-keurmerk werken wij verder aan onze professionele status als gespecialiseerd detacheerder die haar zaken voor u als inlener goed geregeld heeft. Het SNA-keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Zo zijn inleners bij een SNA-gecertificeerd bedrijf gevrijwaard van aansprakelijkheden ten aanzien van het wettelijk minimumloon en de minimum vakantiebijslag.

Interesse in ondersteuning voor uw vakantieplanning?

Stel uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

logo brussels airlines
Now boarding – Personeelsplanner bij Brussels Airlines

Brussels Airlines had tijdelijk een extra planner nodig. Een interim planner van Déhora kon onmiddellijk worden ingezet om de roostertaken over te nemen. Dankzij de kennis en ervaring van een Déhora interim planner is er ook een aantal verbeteringen doorgevoerd binnen het planningsproces.

sna keurkmerk dehora detachering
Déhora detachering B.V. behaalt SNA Keurmerk

Het SNA-keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Op basis van de huidige…

interim extra capaciteit
Extra handen nodig binnen uw planorganisatie?

Ook managers van planningsafdelingen maken uiteraard een jaarplan en jaarplanning. Op iedere planningsafdeling zijn er verbeterplannen die extra werk met zich meebrengen in een vaak al hectische dagelijkse praktijk. Hoe plant de manager zijn of haar eigen fluctuerende werkaanbod?