Heeft u al nagedacht over de bezetting van uw planafdeling deze zomer? Lees hier hoe onze interim planners u kunnen ondersteunen:

Opfris workshops voor in de zomer

In juli en augustus vindt de summerschool van Déhora weer plaats met verschillende workshops voor planners, roosteraars en alle workforce management specialisten.

tips voor thuiswerken

Workshops om je kennis op te frissen, bij te spijkeren en inspiratie op te doen

Of je nu wel op vakantie gaat of toch maar niet, jouw persoonlijke learning journey hoeft nooit te stil te staan. Planners, leidinggevenden en adviseurs kunnen op de Summerschool van Déhora Academy in juli en augustus werken aan hun ontwikkeling als Workforce Planning en Management-professional. Om kennis op te frissen, zicht te krijgen op praktische oplossingen of om inspiratie op te doen. In sessies van een halve dag, zodat jouw overige werkzaamheden ook door kunnen gaan.

Veiligheid

De klassikale sessies worden veilig georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM en het protocol Veilig Trainen van de NOBTRA

Zomeraanbieding: zes inspirerende workshops

In juli en augustus vindt de summerschool van Déhora weer plaats. Zes gevarieerde workshops voor planners, roosteraars en alle workforce management specialisten die hun vak serieus nemen en de zomer willen benutten voor het opfrissen en verbreden van hun kennis. Wij nemen je mee in de belangrijkste speerpunten van de onderstaande zes workshops.

Persoonlijke effectiviteit: Burn-out herkennen en voorkomen

Leidinggevenden worden vaak verrast door uitval van medewerkers die ingeroosterd zijn. Dat hoeft niet! Door de signalen van een burn-out op tijd te herkennen en de juiste gesprekken aan te gaan met medewerkers, kunnen veel problemen voorkomen worden. Belangrijk voor de betreffende medewerker én de werkdruk bij de overige collega’s.


Data en tijdstip workshop: 8 juli en 5 augustus van 9.00 t/m 13.00 uur

Wet Arbeidswet in Balans (WAB): voorkomen van planningsproblemen

Zet de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) de flexibiliteit op de wip? De WAB heeft in elk geval gevolgen voor de inzet van personeel; vast wordt minder vast en flex wordt minder flex. De workshop WAB: voorkomen van planningsproblemen geeft je de juiste handvatten.


Data en tijdstip workshop: 13 juli en 6 augustus. van 9.00 t/m 13.00 uur

Workshop Planning Analytics

In de workshop Planning Analytics krijgen de deelnemers inzicht in de toegevoegde waarde van Planning Analytics bij steeds complexere vraagstukken. Ook leren zij wat de kracht is van de datavisualisatietool PowerBI om van data bruikbare stuurinformatie te maken.


Data en tijdstip workshop: 16 juli en 19 augustus van 9.00 t/m 13.00 uur

Workshop Arbeidstijdenwet

Een rooster maken en aanpassen zonder de Arbeidstijdenwet (ATW) te overtreden? Leer tijdens de summerschool de achtergronden, de belangrijkste regels en de praktische toepassing van de ATW. Na afronding van deze workshop kan jij een waterdicht rooster maken. Daarmee voorkom je hoge boetes van de Inspectie SZW. En nog belangrijker: het geeft medewerkers een verantwoord werkpatroon.

Data en tijdstip workshop: 3 juli (reeds VOL) en 21 augustus van 9.00 t/m 13.00 uur

Workshop Roosters Maken

Vind je het lastig om een nieuw rooster te ontwikkelen of twijfel je of je wel de juiste stappen neemt om tot een optimaal rooster te komen? Tijdens de summerschool nemen we je mee in alle essentiële basiskennis over het roostervormgevingsproces. Zo leer je roosters te maken met onregelmatig (nacht) werk, flexibele werktijden, het naleven van de wet- en regelgeving, werk-privé balans, wensen van medewerkers, ‘gezond’ roosteren en het afdekken van de bezettingseis.


Data en tijdstip workshop: 21 juli en 24 augustus van 9.00 t/m 13.00 uur

Workshop Het positioneren van de planorganisatie

Deze workshop heeft als doel om de medewerkers van planning organisaties een inhoudelijk sterk verhaal te leren vertellen. Vanuit een positieve, professionele houding en een gezamenlijk doel. Duidelijk maken waar zij voor staan, wat collega’s mogen verwachten en wat zij van de collega’s verwachten. Tijdens de summerschool leren wij je hoe je de planorganisatie en jezelf krachtig kan positioneren binnen de organisatie.


Data en tijdstip workshop: 24 juli van 9.00 t/m 13.00 uur en 27 augustus (reeds VOL!)

Kosten

De kosten bedragen voor elke module € 150,- per deelnemer, exclusief 21% btw. Als je later in 2020 kiest voor deelname aan een opleiding van vier dagen of meer, dan worden deze kosten verrekend. Neem contact met ons op als je vragen hebt over de programma’s of voor een toelichting over de btw-vrijstelling.

Locatie

De klassikale sessies worden gehouden in groepen van 4-6 deelnemers in de trainingsruimtes van Déhora aan het Gelderlandplein, A.J. Ernststraat 595-K in Amsterdam.