Zorg dat u erbij bent! Meld u kosteloos aan voor Amsterdam Horizon, hét workforce management congres van 2019!

Vacature Senior Business Consultant (m/v)

 (32-40 uur p/w)

Functie omschrijving

Je houdt je dagelijks bezig met het adviseren, ondersteunen en begeleiden van complexe personele planningsvraagstukken om klanten duurzame oplossingen te bieden.
Dankzij jouw gedrevenheid en jouw commerciële talent, is het voor jou geen enkel probleem om klanten inzicht te geven in de toegevoegde waarde die Déhora kan leveren en hiermee haal je nieuwe opdrachten voor jezelf en voor anderen binnen. Je bent gewend om als ervaren projectmanager op te treden bij verschillende klanten op verschillende niveaus, van ondernemingsraden tot Raden van Bestuur. Om goed te zijn in je werk, beschik je over een sterk analytisch vermogen dat je in staat stelt om snel de juiste verbanden te leggen. Door je goede communicatieve vaardigheden weet je deze goed te vertalen in de juiste oplossing voor de klant.

Wie zoekt Déhora?

Als Senior Business Consultant heb je een passende WO opleiding, ervaring in de consultancy rond bedrijfseconomische en –organisatorische vraagstukken én een succesvolle trackrecord in acquisitie. Naast de ervaring als extern consultant heb je uiteraard kennis van het vakgebied van Déhora; belangrijk hierbij zijn onderwerpen zoals:

• Strategische workforce planning
• Flexibilisering & individualisering van personele inzet
• Procesoptimalisatie van workforce planning
• Planmetrics & -analytics

Verder heb je een open persoonlijkheid en ben je klantgericht, zelfstandig, creatief en vind je het leuk om anderen te begeleiden/coachen. Het is voor jou vanzelfsprekend om jezelf te blijven ontwikkelen binnen een professionele organisatie en je vindt het een uitdaging om binnen het vakgebied continu je grenzen te verleggen.

Ons aanbod

Grootste full-service advies bureau workforce planning en management
Wij bieden een uitdagende functie bij Europa’s grootste full-service bureau voor workforce planning en management. Al sinds 1987 ondersteunen wij organisaties in alle sectoren op operationeel, tactisch en strategisch niveau. In onze benadering staan de begrippen innovatie en ‘full service’ centraal. Als multidisciplinair expertisebureau houden we ons bezig met vele verschillende aspecten van planning. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor onder meer advies, onderzoek, training & development, software, detachering en werving & selectie. Een aantal klanten heeft de gehele personele planning bij Déhora ondergebracht. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De consultants en planners van Déhora werken in (vrijwel) alle sectoren. Met ruim 1500 tevreden klanten (groot en klein) zijn wij marktleider op ons vakgebied.

Onze wortels liggen in Nederland. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam, beschikken we echter ook over vestigingen in België (Antwerpen) en Polen (Warschau). Belangrijke partners zijn gevestigd in onder meer Brazilië, Oostenrijk, Roemenië, Turkije en Zweden. Déhora Consultancy Group heeft op dit moment circa 100 medewerkers.

Wat biedt Déhora?
Naast de uitdagende opdrachten bij aansprekende klanten kun je rekenen op een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden. Werken met een groep gemotiveerde consultants en goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden mogen hierbij niet ontbreken!

Locatie

Hoofdkantoor Amsterdam

Contact

Wij ontvangen graag je reactie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Iris van der Weijden via telefoonnummer 020-4044042.
Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Direct solliciteren?

Je kunt direct solliciteren via ons sollicitatieformulier.

Open sollicitatieformulier