Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

PlanPoint is dé complete oplossing voor jouw workforce management en roosterplanning

Onze software is een complete en schaalbare cloudoplossing voor personeelsplanning en -roosters. Planpoint is makkelijk in gebruik, en zó gebouwd dat hij precies aansluit op de wensen van je organisatie. Plan diensten, shifts, medewerkers, orders, taken en cliënten zonder zorgen.

Slimmer en leuker plannen

Personeelsplanning hoeft helemaal geen gedoe te zijn. Met Planpoint heb jij immers dé ideale oplossing om je workforce planning, en alles wat daarbij komt kijken, eenvoudiger te maken. Ongeacht je sector, je type planning, of de complexiteit van je organisatie. Planpoint is immers zo ontwikkeld dat de toepassing precies aansluit op jouw specifieke wensen en jouw eisen rond workforce management en roosters. Déhora Planpoint is zonder twijfel de meest complete en veelzijdige planningsoftware op de markt. Geschikt voor zowel grote als kleine(re) organisaties.

Eén plansoftware die ieder bedrijfsonderdeel of afdeling samenbrengt in hetzelfde platform

Heb je verschillende afdelingen of bedrijfsonderdelen met elk een àndere planmethodiek? Binnen Planpoint is het mogelijk om verschillende bedrijfsonderdelen samen te brengen in één en hetzelfde syssteem. Geen aparte plansoftware per bedrijfsonderdeel, geweldig toch?

En daarbij nog heel wat voordelen: uitwisseling van gegevens of collega’s, centralisatie van verloning en tijdsregistratie, geen overload aan koppelingen, een vlotte technische implementatie en natuurlijk de prijs. Bovendien kun je ook op je eigen tempo opschalen. Je kunt starten met één afdeling of team en op een later tijdstip instappen met een ander bedrijfsonderdeel. Lees er meer over in de brochure of bekijk de websitepagina!

Download hier nu gratis de PlanPoint software brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.