Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Binnenkort verwachten wij onze 10.000ste cursist bij Déhora Academy. Ons opleidingsinstituut richt zich op planning professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van workforce planning en management. In aanloop naar deze mooie mijlpaal hebben wij een aantal cursisten geïnterviewd. Wij waren benieuwd naar wat de opleidingen die ze hebben gevolgd, ze hebben gebracht. Lees hier de ervaringen van Jolanda.

Jolanda zit al 25 jaar in het plannersvak en werkt als functioneel applicatiebeheerder in de zorg. Afgelopen jaar heeft zij de stap genomen om haar kennis te verbreden. Bij Déhora Academy besloot ze de HBO-leergang ‘Optimalisering Personele Inzet’ (OPI) te volgen. “Ik wilde heel graag een opleiding volgen omdat ik dan betere keuzes kan maken en mijn mening goed kan beargumenteren en onderbouwen. Veel collega’s komen bij mij namelijk aankloppen voor advies over planningsvraagstukken. Deze vragen kan nu ik nu goed onderbouwd beantwoorden.”

Jolanda is ontzettend blij dat ze de opleiding bij Déhora Academy heeft gevolgd. De opgedane kennis helpt haar in haar werk. Zo geeft zij aan dat ze totaal anders is gaan kijken naar haar werk. “De opleiding OPI heeft mijn ogen geopend. Ik ben écht wakker geschud. Ik ben heel anders naar het plannningsvak gaan kijken. Zo heb ik geleerd dat je vanuit de missie en visie van je organisatie plandoelstellingen kan maken, en dat die doelstellingen handvatten bieden bij het uitvoeren van je dagelijkse taken. Dat je er niet enkel zorg voor draagt dat het rooster rond komt, maar dat je sturing kan geven aan het rooster. Waar ik voor de opleiding dacht ‘als het poppetje maar de openstaande plekken opvult’, denk ik nu volledig anders. Door de opleiding kwam ik tot het besef dat onze organisatie niet echt een roosterbeleid had. Kortom, het heeft voor mij heel veel goeds gebracht.

Jolanda’s grootste leermoment is het besef dat capaciteitsplanning op de middellange en lange termijn ontzettend belangrijk is.“De opleiding heeft me ontzettend veel gebracht, en dat had ik echt niet willen missen. Ik kan mezelf nu een echte expert noemen binnen dit vakgebied”.

Benieuwd naar onze opleidingen? Neem een kijkje op Déhora Academy.