Waar staat u als planning professional? Weet u welke mogelijkheden u hebt om te groeien? Ontdek het door middel van de Déhora profielscan!

Werken bij Déhora

Wil jij komen werken bij Europa’s grootste full-service bureau voor workforce planning en management? Er zijn regelmatig vacatures op ons hoofdkantoor in Amsterdam of bij onze buitenlandse vestigingen. Ook zijn wij op zoek naar interim planners voor verschillende regio's in heel Nederland. Stuur ons een open sollicitatie of reageer snel op een van onze openstaande vacatures.

assessment
Duurzaam arbeidstijdenmanagement
Contact Déhora Nederland

Waarom Déhora

Déhora Consultancy Group is sinds 1987 wereldwijd dé specialist op het gebied van workforce planning en management. Bij Déhora begeleiden onze planning professionals organisaties bij een optimale afstemming tussen mensen, middelen en tijd.

Met strategische, tactische en operationele oplossingen dragen wij bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en -resultaten.  Zo maken wij arbeid duurzamer en effectiever. Het team van Déhora bestaat uit 200 professionals. Wat ons bindt is de fascinatie voor tijdintelligentie en onze drive om het beste uit ieders tijd te halen. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij kantoren in Antwerpen, Warschau en Praag en wereldwijd hebben wij diverse partnerships.

Openstaande vacatures

Wil jij komen werken bij Déhora? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Wij zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet, want mogelijk zijn wij op zoek naar jou.

Bekijk alle vacatures Open sollicitatie

Wil je werken als interim planner?

Bij Déhora zijn er meer dan 80 planners en planning managers in heel Nederland gedetacheerd. Door een groeiende vraag naar interim planners zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s. Bekijk de vacatures op onze website www.dehora-planners.nl of schrijf je in als kandidaat.

Vacatures voor interim planners in diverse regio's

Zoek je een stage of afstudeeropdracht?

Op zoek naar een leuke en interessante stage of afstudeeropdracht bij Déhora? Meld je aan voor één van onderstaande stages of stuur een open sollicitatie:

 

Open sollicitatie
Déhora consultancy vacatures

Een Déhoriaan typeert zich als:

  • vakbekwaam;
  • sociaal;
  • zelfstandig en tegelijkertijd een teamplayer;
  • iemand die zich continu wil blijven ontwikkelen;
  • iemand die op zijn tijd wel in is voor een gezellig bedrijfsuitje;
  • iemand die wil bijdragen aan de groei van een internationaal bedrijf welke marktleider is binnen zijn vakgebied.