Werken bij Déhora

Wil je komen werken bij Europa’s grootste full-service bureau voor workforce planning en management? Reageer dan snel op onze openstaande vacatures of stuur een open sollicatie.

Over Déhora

De Déhora Consultancy Group biedt de expertise van Europa’s grootste full-service bureau voor workforce planning en management. Al sinds 1987 ondersteunen wij organisaties in alle mogelijke sectoren bij  een optimale afstemming tussen mensen, middelen en tijd. Dit doen wij op operationeel, tactisch en op strategisch niveau. Op die manier ondersteunen we organisaties bij het optimaliseren van hun bedrijfsresultaten. Als leidend expert werken we bovendien voortdurend aan het innoveren van onze diensten en producten en aan antwoorden op toekomstige vraagstukken.

Openstaande vacatures

Wil jij komen werken bij Déhora en herken jij jezelf in de bovenstaande eigenschappen? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Wij zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet, want mogelijk zijn wij op zoek naar jou!

Vacatures voor interim-planners in diverse regio’s:

Bekijk onze vacatures voor interim-planners

 

Vacatures bij onze opdrachtgevers

Déhora ondersteunt bij de werving en selectie van planprofessionals voor verschillende opdrachtgevers. Wij zoeken kandidaten voor de volgende vacatures:

 

Open sollicatie

Staat jouw vacature er niet bij en heb je interesse in een baan bij Déhora? Dan kun je uiteraard een open sollicitatie sturen. Déhora groeit hard en daarom hebben we regelmatig openstaande vacatures voor interim-planners, interim-managers en consultants op het vlak van workforce planning en management. Ben jij echter zzp’er en geïnteresseerd in interim-opdrachten op het gebied van workforce planning en management? Dan is een open sollicitatie ook mogelijk!

Schrijf je direct in als kandidaat via onze vacature-website www.dehora-planners.nl. Na inschrijving ontvang je een bevestiging.

Open sollicitatie

 

Werken bij Déhora

Ben jij de Déhoriaan die wij zoeken?

Een Déhoriaan typeert zich als:

  • vakbekwaam;
  • sociaal;
  • zelfstandig en tegelijkertijd een teamplayer;
  • iemand die zich continu wil blijven ontwikkelen;
  • iemand die op zijn tijd wel in is voor een gezellig bedrijfsuitje;
  • iemand die wil bijdragen aan de groei van een internationaal bedrijf welke marktleider is binnen zijn vakgebied.