PLANNING SERVICE CENTER uw planning, onze zorg. Haal het maximale uit uw personeelsinzet.

Werken bij Déhora

Wil jij komen werken bij Europa’s grootste full-service bureau voor workforce planning en management? Er zijn regelmatig vacatures op ons hoofdkantoor in Amsterdam of bij onze buitenlandse vestigingen. Ook zijn wij op zoek naar interim planners voor verschillende regio's in heel Nederland. Stuur ons een open sollicitatie of reageer snel op een van onze openstaande vacatures.

assessment
Duurzaam arbeidstijdenmanagement
Contact Déhora Nederland

Waarom Déhora

Déhora Consultancy Group is sinds 1987 wereldwijd dé specialist op het gebied van workforce planning en management. Bij Déhora begeleiden onze planning professionals organisaties bij een optimale afstemming tussen mensen, middelen en tijd.

Met strategische, tactische en operationele oplossingen dragen wij bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en -resultaten.  Zo maken wij arbeid duurzamer en effectiever. Het team van Déhora bestaat uit 200 professionals. Wat ons bindt is de fascinatie voor tijdintelligentie en onze drive om het beste uit ieders tijd te halen. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij kantoren in Antwerpen, Warschau en Praag en wereldwijd hebben wij diverse partnerships.

Openstaande vacatures

Wil jij komen werken bij Déhora? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Wij zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet, want mogelijk zijn wij op zoek naar jou.

Bekijk alle vacatures Open sollicitatie

Wil je werken als planner voor Déhora?

Bij Déhora hebben wij 90 planners en planning managers in heel Nederland gedetacheerd. Door een groeiende vraag naar interim planners zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s. Heb jij interesse in een leuke, uitdagende baan bij verschillende opdrachtgevers? Bekijk alle vacatures of schrijf je in als kandidaat via de website: www.dehora-planners.nl :

Vacatures voor interim planners in diverse regio's

Zoek je een stage of afstudeeropdracht?

Op zoek naar een leuke en interessante stage of afstudeeropdracht bij Déhora? Meld je aan voor één van onderstaande stages of stuur een open sollicitatie:

 

Open sollicitatie
Déhora consultancy vacatures

Een Déhoriaan typeert zich als:

  • vakbekwaam;
  • sociaal;
  • zelfstandig en tegelijkertijd een teamplayer;
  • iemand die zich continu wil blijven ontwikkelen;
  • iemand die op zijn tijd wel in is voor een gezellig bedrijfsuitje;
  • iemand die wil bijdragen aan de groei van een internationaal bedrijf welke marktleider is binnen zijn vakgebied.

 

Wat zeggen Déhorianen?

ontmoet ons team
Wij zijn Déhora – Ontmoet Leonie (interim planner)

Ben jij benieuwd hoe het is om als interim planner bij Déhora te werken? Of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waarbij je werkt in een dynamische omgeving waar er alle ruimte is om te leren en te groeien? Lees hier hoe onze nieuwe collega, Leonie, het werken bij Déhora ervaart.

software consultant bij Déhora
De functie van Software Consultant bij Déhora; afwisselend, dynamisch en uitdagend

Afwisselend, dynamisch en uitdagend, zo omschrijft Marco zijn functie als Software Consultant bij Déhora. Hij vervolgt: ‘Binnen mijn functie is geen dag hetzelfde. Samen met mijn collega’s, werkzaam binnen Nederland en daarbuiten, werk ik bij verschillende organisaties aan diverse projecten op het gebied van workforce planning en management.

Waarom planning een fantastisch vak is
Een kijkje achter de schermen bij Déhora’s Planning Service Center

Het Planning Service Center (PSC) verzorgt, op afstand, de personeelsplanning van verschillende klanten. Wij namen een kijkje achter de schermen bij het PSC, en interviewden hiervoor Melvin, en van Déhora’s ervaren planningprofessionals.