Uw personeelsplanning verbeteren? Start met de PlanScan van Déhora

Werken bij Déhora

Wil jij komen werken bij Europa’s grootste full-service bureau voor workforce planning en management? Reageer dan snel op een van onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie

Over Déhora

Déhora Consultancy Group is sinds 1987 wereldwijd dé specialist op het gebied van workforce planning en management. Bij Déhora begeleiden wij organisaties bij een optimale afstemming tussen mensen, middelen en tijd. Met strategische, tactische en operationele oplossingen dragen wij bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en -resultaten. Zo maken wij arbeid duurzamer en effectiever.

Het team van Déhora bestaat uit 200 professionals. Wat ons bindt is de fascinatie voor tijdintelligentie en onze drive om het beste uit ieders tijd te halen. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij kantoren in Antwerpen, Warschau en Praag en wereldwijd hebben wij diverse partnerships.

Openstaande vacatures

Wil jij komen werken bij Déhora? Bekijk dan onze openstaande vacatures. Wij zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet, want mogelijk zijn wij op zoek naar jou!

 

Vacatures voor interim-planners in diverse regio’s:

Bekijk onze vacatures voor interim-planners

Vacatures bij onze opdrachtgevers

Déhora ondersteunt bij de werving en selectie van planning professionals voor verschillende opdrachtgevers. Wij zoeken kandidaten voor de volgende vacatures:

Vacatures in Antwerpen, Praag of Warschau

Ook op onze kantoren in Antwerpen, Praag of Warschau hebben wij regelmatig openstaande vacatures. Neem voor meer informatie gerust contact met ons of met de betreffende vestiging op.

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet bij en heb je interesse in een baan bij Déhora? Dan kun je uiteraard een open sollicitatie sturen. Déhora groeit hard en daarom hebben we regelmatig openstaande vacatures voor interim planners, interim managers en consultants op het vlak van workforce planning en management. Ben jij echter zzp’er en geïnteresseerd in interim-opdrachten op het gebied van workforce planning en management? Dan is een open sollicitatie ook mogelijk!

Schrijf je direct in als kandidaat via onze vacature-website www.dehora-planners.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Open sollicitatie

 

duurzame flexibilisering

Ben jij de Déhoriaan die wij zoeken?

Een Déhoriaan typeert zich als:

  • vakbekwaam;
  • sociaal;
  • zelfstandig en tegelijkertijd een teamplayer;
  • iemand die zich continu wil blijven ontwikkelen;
  • iemand die op zijn tijd wel in is voor een gezellig bedrijfsuitje;
  • iemand die wil bijdragen aan de groei van een internationaal bedrijf welke marktleider is binnen zijn vakgebied.