Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Planning Service Center

Uw Planning Onze Zorg

In ons Planning Service Center werken professionele planners aan de personeelsplanning van klanten in verschillende sectoren. Zij voeren voor klanten de personeelsplanning geheel of op onderdelen uit, tijdelijk of structureel. En zij helpen klanten die hun planning zélf willen optimaliseren met praktische services, die zorgen voor optimale ondersteuning.

Hieronder vindt u informatie over onze vier oplossingen in het uitbesteden van (delen van) uw personeelsplanning, we noemen dat onze Planning Solutions. Bekijk ook ons korte filmpje over de wijze waarop wij de planning voor u kunnen uitvoeren.

Daarnaast vindt u informatie over onze Planning Services: acht heel concrete, ondersteunende diensten die u gaan helpen bij de optimalisatie van uw personeelsinzet.

Neem contact op

Meer over Planning Service Center

planning service center
Planning Service Center optimaliseert uw personeelsplanning

Op een gegeven moment wordt het je teveel. Het Excelsheet dat je had gemaakt voor de planning van de medewerkers bereikt de grenzen van de overzichtelijkheid en zelf heb je eigenlijk geen tijd meer voor de planning. Het Planning Service Center biedt de oplossing.

Waarom planning een fantastisch vak is
Een kijkje achter de schermen bij Déhora’s Planning Service Center

Het Planning Service Center (PSC) verzorgt, op afstand, de personeelsplanning van verschillende klanten. Wij namen een kijkje achter de schermen bij het PSC, en interviewden hiervoor Melvin, en van Déhora’s ervaren planningprofessionals.

interim extra capaciteit
Extra handen nodig binnen uw planorganisatie?

Ook managers van planningsafdelingen maken uiteraard een jaarplan en jaarplanning. Op iedere planningsafdeling zijn er verbeterplannen die extra werk met zich meebrengen in een vaak al hectische dagelijkse praktijk. Hoe plant de manager zijn of haar eigen fluctuerende werkaanbod?