PLANNING SERVICE CENTER uw planning, onze zorg. Haal het maximale uit uw personeelsinzet.

Opleidingen, trainingen en workshops

Déhora Academy is het erkende opleidingsinstituut voor planning professionals. Lees meer>>

Déhora zorgt uiteraard voor een veilige manier van trainen i.v.m. corona. Klik hier.

opleiding-personeelsplanner
Opleiding
 • 4 lesdagen
 • Amsterdam / incompany
Op aanvraag
Vakopleiding Personeelsplanner

De gecertificeerde vakopleiding Personeelsplanner geeft praktische handvatten en inzichten om als planner effectief aan de slag te kunnen.

HBO-Leergang Optimalisering Personele Inzet (OPI) - Déhora
Opleiding
 • 10 lesdagen
 • Amsterdam
Op aanvraag
HBO-Leergang Optimalisering Personele Inzet (OPI)

De praktijkgerichte HBO-Leergang Optimalisering Personele Inzet (OPI) van Déhora Academy is speciaal voor mensen met ervaring binnen het planningsvak.

coaching opleiding startende planner
Coaching of persoonlijke begeleiding
 • In overleg
 • incompany
Op aanvraag
Coaching van de startende planner

Heeft u een startende planner die u vakinhoudelijk goed wilt laten begeleiden tijdens zijn of haar inwerkperiode? Overweeg dan de inzet van een zeer ervaren planner van Déhora.

advies personeelsplanning zorg
Online opleiding
 • 1 dagdeel
 • Online
Op aanvraag
Kennistoets voor planners: kennis en vaardigheden in beeld

De kennistoetsen voor planners van Déhora zijn ontwikkeld uit onze ruim dertigjarige praktijk als specialisten in personeelsplanning. De uitslagen worden anoniem gebruikt voor de validatie. We vergelijken de uitslagen met de andere testuitslagen.

sparren-met-een-pro-optimaliseren-personeelsplanning
E-learning
 • 1 dagdeel
 • Online
€ 99,00 (incl. btw)
E-learning Regelgeving Consignatie

Veel organisaties werken met consignatiediensten. Vaak gaan ze schuil onder namen als wachtdienst, piket, storingsdienst, binding, oproepdienst, pieperdienst. Het werken met dergelijke diensten is geregeld in de Arbeidstijdenwet. Als je je kennis wilt vergroten, volg dan onze online training. Deze helpt je aan de juiste kennis, zodat je je aan de wet kunt houden en voorkomt dat jouw organisatie bezettingsproblemen of onnodige kosten krijgt!

basisrooster maken voor betere individuele roosters
E-learning
 • 1 dagdeel
 • Online
€ 99,00 (incl. btw)
E-learning Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB): voorkom planningsproblemen!

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) heeft gevolgen voor de flexibele inzet van personeel. Het kennen van en werken met de regels is een must voor iedere planner en teamleider planning. Als je jouw kennis wilt vergroten, volg dan onze online training. Deze helpt je aan de juiste kennis, zodat je je aan de wet kunt houden en voorkomt dat jouw organisatie bezettingsproblemen of onnodige kosten krijgt!

online-training-projectplanning
E-learning
 • 1 dagdeel
 • Online
€ 99,00 (incl. btw)
E-learning Basiskennis projectplanning

Projectplanning is een bijzondere vorm van planning om projecten tot een goed einde te brengen. Maar hoe bepaal je wat je moet opleveren, wanneer je wat moet doen, wat het gaat kosten, wie het gaat doen en hoe je gaat rapporteren?

opleiding personeelsplanner
Opleiding
 • 6 lesdagen
 • Amsterdam / incompany
Op aanvraag
Vakopleiding Personeelsplanner (uitgebreid)

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor mensen die al enige tijd werkzaam zijn als personeelsplanner en meer kennis en vaardigheden op willen doen.

Academy opleidingen op maat

Opleidingen op maat

Naast reguliere opleidingen, workshops, masterclasses, online trainingen en sessies biedt Déhora ook opleidingen op maat.

Heb je meerdere collega's die graag een opleiding of workshop willen volgen? Of wil je een opleiding die naadloos aansluit bij jouw specifieke werksituatie? Ook daar zorgen wij graag voor.

In overleg met jou ontwikkelen wij een opleiding die exact aansluit bij de wensen, doelstellingen en randvoorwaarden van de organisatie. Dit kan bijvoorbeeld een eendaagse workshop zijn, maar ook een volledig opleidingstraject met een officieel erkend examen.

Neem direct contact op