Test jouw kennis van burn-out preventie

Complete en schaalbare cloudoplossing voor personeelsplanning en -roosters

Met onze Planpoint™ softwareoplossing ondersteunen wij jouw organisatie met alle mogelijkheden van planning. Zo combineren wij een flexibele roosterplanning met ondersteunende oplossingen zoals medewerkersbeheer, capaciteitsplanning, klantendossiers, tijdregistratie en nog veel meer.

Planpoint™ software

Met onze nieuwe Planpoint software bieden wij een complete en schaalbare cloudoplossing voor personeelsplanning en -roosters. Onze plansoftware is makkelijk in gebruik en zó gebouwd dat het precies aansluit op de wensen van jouw organisatie en branche. Plan diensten, shiften, medewerkers, orders, taken en cliënten zonder zorgen. Zo streven wij als echte experts er naar om élke dag opnieuw het beste uit workforce planning te halen.

 

Optimale personeelsbezetting met onze Planpoint™ software

Met Planpoint heb jij dé ideale oplossing om je workforce planning, en alles wat daarbij komt kijken, beter te maken.

Ongeacht je type planning, branche of de complexiteit van jouw organisatie. Onze plansoftware is zo ontwikkeld dat de toepassing precies aansluit op jouw specifieke wensen en jouw eisen rond workforce management en roosters. In een handomdraai maak jij geweldige personeelsroosters, dankzij slimme (en unieke) functionaliteiten voor planners en managers. Zo geniet jij iedere dag van een optimale personeelsbezetting door onze Planpoint software.

Neem contact met ons op

Eén plansoftware die ieder bedrijfsonderdeel of afdeling samenbrengt in hetzelfde platform

De éne planning is de andere niet. Elke sector of organisatie heeft andere wensen, en vereist een andere methodiek.

Met onze innovatieve ontwikkeltechnologie en een flexibele en modulaire benadering, kan onze plansoftware bijna  élk type personeelsplanning aan. Beter nog: het is mogelijk om verschillende bedrijfsonderdelen samen te brengen in één en hetzelfde platform. Is dat niet geweldig? Geen aparte plansoftware meer per bedrijfsonderdeel of afdeling.

Download de brochure

Naadloze koppelingen met onze Planpoint™ software op andere systemen

We vinden het bovendien belangrijk dat Planpoint prettig en foutloos aansluit op je huidige én je toekomstige backoffice toepassingen.

Wij vinden  dat een workforce management oplossing moeiteloos moet aansluiten op andere systemen. Denk aan softwaresystemen als: financiële toepassingen voor boekhouding, payroll en facturatie of tijdsregistratie. Onze plansoftware is een open toepassing die zowel op databaseniveau of met behulp van API’s een veilige uitwisseling van gegevens mogelijk maakt. Daardoor past Planpoint perfect in jouw huidige en je toekomstige HRIS-infrastructuur.

Features en mogelijkheden

Planpoint biedt je een arsenaal aan functionaliteiten om je workforce management in topvorm te houden. Ontdek hier enkele key features en uitbreidingen.

Personeelsplanning

Maak dé meest optimale personeelsroosters voor jouw team of organisatie. Maak, wijzig en publiceer je werkroosters in een handomdraai.

Tijd- en aanwezigheidsregistratie

Eenvoudige totaaloplossing voor tijd- en aanwezigheidsregistratie. Geen Excel-lijstjes, onnodige functies meer. Vanaf nu kan je registreren zonder gedoe.

Werklast en -druk

Meet objectieve werklast en -tijd op taakniveau. In combinatie met fysische en mentale belasting. Zo optimaliseer je de personeelsbezetting.

Stel jouw vraag over onze Planpoint™ software.