Test jouw kennis van burn-out preventie

Terugblik: interessante HR-Seminar in Warschau

hr seminar dehora cz

Op woensdag 16 mei vond de HR-Seminar plaats op de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Warschau. Tijdens deze dag hebben sprekers van Déhora, met veel enthousiasme, deelgenomen aan dit evenement.

Het eerste deel van de seminar bestond uit enkele sprekers van Randstad. Jeroen Tiel, regionaal algemeen directeur van Randstad, nam het woord. Hij gaf een korte presentatie over de vergelijking tussen kunstmatige intelligentie en de mogelijkheden van een menselijk brein.

De tweede presentatie werd verzorgd door mevrouw Monika Hryniszyn, HR-directeur van Randstad Polska. De belangrijkste onderwerpen van haar toespraak waren mondiale trends van HR in 2018 en de Poolse staat in deze kwestie. De daaropvolgende  spreker van Randstad was de heer Marcin Sieńczyk, die de aandacht vestigde op onderwerpen als kunstmatige intelligentie, robotica en de invloed daarvan op de talent economie.

Ben Jansen, CEO van Déhora, startte het tweede deel van dit evenement waar hij een interessante toespraak hield over planning  en personeelsplanning. Vervolgens werd het onderwerp ‘employer branding’ aan de orde gesteld door Marta Jechna en de heer Paweł Modzelewski. De seminar werd afgesloten door Sandra Lebik, die Unilever’s visie op digitale rekruteringssystemen presenteerde.

Tot slot werd er een discussiepanel gestart waar veel belangstelling voor bleek te zijn. Actieve deelnemers deelden enthousiast hun kennis en mening. Het was wederom een geslaagde en informatieve dag.