Test jouw kennis van burn-out preventie

De Déhora learning journey

Déhora Academy begrijpt als geen ander de uitdagingen van professionals op het gebied van workforce planning en management.

Workforce planning en management is een vakgebied met een grote impact en is continu in ontwikkeling. Elke beslissing op het vlak van workforce planning en management heeft gevolgen voor tevredenheid van klanten en medewerkers, de beschikbaarheid en gezondheid van medewerkers, opbrengsten en kosten. Planners, managers en HR-adviseurs hebben dus te maken met grote belangen. Met de learning journey van Déhora kan iedere planning professional zich op zijn of haar individuele niveau verder ontwikkelen en toegevoegde waarde blijven leveren aan de organisatie.

Dehora learning journey magazine voor planners

NIEUW: ‘Dehora Learning Journey Magazine’

Speciaal voor planning professionals maakten we het Déhora Learning Journey magazine. Een magazine vol informatie, tips en weetjes voor jouw persoonlijke ontwikkeling als planning expert. Bovendien vertellen zes planning professionals over hun ervaringen in hun persoonlijke Learning Journey bij Déhora, en wat die hen opleverde. We hopen dat dit magazine je de inspiratie biedt om aan jouw eigen journey te werken. Tenslotte ben je als professional nooit uitgeleerd!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gebaseerd op persoonlijk en effectief leren

De learning journey start met jouw persoonlijk ontwikkelingsplan. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw learning journey in te vullen, niet alleen klassikaal maar ook online. Het kan bestaan uit opleidingen, workshops, assessments, e-learning, kennissessies, het lezen van artikelen, persoonlijke begeleiding (workforce planning coach) en het bijwonen van webinars. Bij een learning journey hoort dat je stappen zet buiten jouw eigen comfortzone, fouten maakt en daarvan leert, jezelf overstijgt en trots bent op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

De learning journey van Déhora Academy is gebaseerd op bewezen didactische principes en kenmerkt zich door persoonlijk en effectief leren:

  • als deelnemer kun je je ontwikkeling zelf vormgeven vanaf jouw eigen startpunt;
  • als deelnemers toets je steeds waar je staat en welke vervolgstappen je kunt zetten. Tijdens en aan het einde van opleidingen en trainingen, maar ook vooraf en tussendoor;
  • onze opleidingen, trainingen en workshops zijn gericht op een combinatie van kennis, vaardigheden en effectief gedrag van personen en van teams;
  • onze opleidingen, trainingen en workshops integreren de samenwerking tussen planners, managers en HR-adviseurs;
  • onze opleidingen, trainingen en workshops bestaan uit verschillende niveaus: als deelnemer werk je in stappen aan de ontwikkeling die past bij de eisen van jouw omgeving, ambities en mogelijkheden;
  • Blended learning: opleidingen, trainingen en workshops bestaan uit klassikale bijeenkomsten, virtual classrooms, e-learnings en veel geïntegreerde oefeningen.
  • Trainers en coaches staan je als deelnemer en als opdrachtgever bij in elke fase van de ontwikkeling. Dat gebeurt met feedback, ideeën en adviezen.

TOP - dehora academy workforce planning

Hoe start jij je learning journey?

De learning journey van een planning professional begint altijd met een plaatsbepaling: waar sta ik nu om van daaruit een plan te maken voor de volgende stap. Wij leveren maatwerk op zowel individueel als organisatieniveau. Het topteam van Déhora Academy zorgt voor persoonlijke begeleiding en advies om tot een optimale learning journey te komen. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je als planning professional direct weten waar je staat en wat de volgende stap is in je learning journey? De Déhora Profielscan geeft binnen 5 minuten inzicht in je kennisbehoefte en een individueel advies. Benieuwd naar je resultaten? Start dan nu de unieke Déhora Profielscan.

Start nu de Déhora profielscan