De Déhora learning journey

Déhora Academy begrijpt als geen ander de uitdagingen van professionals op het gebied van workforce planning en management.

Workforce planning en management is een vakgebied met een grote impact en is continu in ontwikkeling. Elke beslissing op het vlak van workforce planning en management heeft gevolgen voor tevredenheid van klanten en medewerkers, de beschikbaarheid en gezondheid van medewerkers, opbrengsten en kosten. Planners, managers en HR-adviseurs hebben dus te maken met grote belangen. Met de learning journey van Déhora kan iedere planning professional zich op zijn of haar individuele niveau verder ontwikkelen en toegevoegde waarde blijven leveren aan de organisatie.

Gebaseerd op persoonlijk en effectief leren

De learning journey start met een persoonlijk ontwikkelingsplan. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om de learning journey in te vullen, niet alleen klassikaal maar ook online. Het kan bestaan uit opleidingen, workshops, assessments, e-learning, kennissessies, het lezen van artikelen, persoonlijke begeleiding (workforce planning coach) en het bijwonen van webinars. Bij een learning journey hoort dat de deelnemer stappen zet buiten zijn comfortzone, fouten maakt en daarvan leert, zichzelf overstijgt en trots is op zijn groei.

De learning journey van Déhora Academy is gebaseerd op bewezen didactische principes en kenmerkt zich door persoonlijk en effectief leren:

  • Deelnemers kunnen hun ontwikkeling zelf vormgeven vanaf hun individuele startpunt.
  • Deelnemers toetsen steeds waar zij staan en welke vervolgstappen zij kunnen zetten. Tijdens en aan het einde van opleidingen en trainingen, maar ook vooraf en tussendoor.
  • Opleidingen, trainingen en workshops zijn gericht op een combinatie van kennis, vaardigheden en effectief gedrag van personen en van teams.
  • Opleidingen, trainingen en workshops integreren de samenwerking tussen planners, managers en HR-adviseurs.
  • Opleidingen, trainingen en workshops bestaan uit verschillende niveaus: deelnemers werken in stappen aan de ontwikkeling die past bij de eisen van hun omgeving, hun ambities en hun mogelijkheden.
  • Blended learning: opleidingen, trainingen en workshops bestaan uit klassikale bijeenkomsten, virtual classrooms, e-learnings en veel geïntegreerde oefeningen.
  • Trainers en coaches staan de deelnemer en de opdrachtgever bij in elke fase van de ontwikkeling met feedback, ideeën en advies.

TOP - dehora academy workforce planning

Hoe start jij je learning journey?

De learning journey van een planning professional begint altijd met een plaatsbepaling: waar sta ik nu om van daaruit een plan te maken voor de volgende stap. Wij leveren maatwerk op zowel individueel als organisatieniveau. Het topteam van Déhora Academy zorgt voor persoonlijke begeleiding en advies om tot een optimale learning journey te komen. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je als planning professional direct weten waar je staat en wat de volgende stap is in je learning journey? De Déhora Profielscan geeft binnen 5 minuten inzicht in je kennisbehoefte en een individueel advies. Benieuwd naar je resultaten? Start dan nu de unieke Déhora Profielscan.

Start nu de Déhora profielscan