Test jouw kennis van burn-out preventie

Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Déhora is ISO 27001 gecertificeerd en daar zijn wij trots op. Hiermee tonen wij aan dat wij voldoen aan de hoge eisen rondom informatiebeveiliging. De bescherming van jouw gegevens staat bij al onze diensten al vanaf onze start hoog in het vaandel en dat kunnen wij ook aantonen. Ook voor jou als opdrachtgever of partner kan dit van belang zijn om met ons samen te werken of er zeker van te zijn dat jouw gegevens veilig zijn in onze handen.

Informatiebeveiliging bij Déhora

Het veilig en discreet omgaan met jouw gegevens nemen wij al sinds de start van Déhora erg serieus. Bij iedere opdracht staat de integriteit en veiligheid van jouw informatie voorop.

Dit geldt voor iedere opdracht die je bij ons neerlegt: van grote tot kleine adviesopdracht, het inhuren van een planner, de implementatie van software of het laten uitvoeren van een onderzoek. Ondanks dat het vanzelfsprekend hoort te zijn dat wij veilig met jouw gegevens omgaan, zijn wij blij te vermelden dat we dit ook kunnen aantonen met deze certificering.

ISO 27001 certificering

Waar staat ISO 27001 voor?

ISO 27001 is internationaal de grootste erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. In deze ISO standaard staat beschreven hoe organisaties procesmatig om moeten gaan met het beveiligen van informatie.

Deze norm specificeert strenge eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). De norm beschrijft zowel de implementatie-eisen als de documentatie van een ISMS. ISO 27001 omvat een onafhankelijke evaluatie door middel van een grondige externe audit. Deze audit wordt elk jaar herhaald. Zo kan je er altijd vanuit gaan dat wij alle risico’s rond vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van gevoelige informatie afdekken.

Wat betekent dit voor jou?

Deze certificering laat zien dat wij zorgvuldig met jouw informatie omgaan.

Om de bedrijfsinformatie op de juiste manier te beschermen hebben wij een streng informatiebeveiligingsbeleid opgesteld voor al onze diensten. Denk hierbij aan regels, maatregelen en procedures die door iedereen binnen Déhora worden nageleefd. Deze certificering toont ook aan dat wij er alles aan doen om een betrouwbare en veilige dienstverlening te bieden. Zo  streven wij ernaar om ons informatiebeveiligingsbeleid continu te verbeteren. En door de jaarlijkse controle, blijven wij scherp en kan je er vanuit gaan dat we altijd aan de eisen voldoen.