Over Déhora Academy

Déhora Academy is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut voor planning professionals die zich willen ontwikkelen op het vakgebied van workforce planning en management. Iedereen die met dit vakgebied te maken heeft, vindt een opleiding bij Déhora Academy die bij zich past. Daarnaast wordt Déhora Academy versterkt door de samenwerking met Hogeschool SDO en Stichting MBO Beroepsonderwijs. De Academy ontwikkelt regelmatig nieuwe opleidingen en trainingen, passend bij de trends en behoeftes in de markt. Bekijk onze opleidingen online en/of vraag direct een opleidingsgids aan: 

Opleidingsgids aanvragen

 

selectie planning software

Ontwikkelplan voor uw planprofessional

Déhora Academy gaat verder dan alleen het bieden van opleidingen. Wij helpen onze opdrachtgevers graag met het opstellen van een ontwikkelplan:

  • welke eisen stelt de organisatie aan de professionals in de planning?;
  • welke aanvullende kennis en vaardigheden zijn nodig?;
  • welke stappen helpt de planprofessional naar het gewenste niveau?

Het ontwikkelplan omvat assessments en de combinatie van online trainingen (e-learning) en klassikale opleidingen, die zorgt voor snelheid en diepgang. Maar ook methodes om de gewenste gedragspatronen in te slijten. Permanente educatie, het uitwerken van Déhora Deming Cycle en ‘coaching on the job’ zijn enkele voorbeelden van onze praktische aanpak.

CEDEO academy dehora

Wat onze klanten zeggen over Déhora Academy?

  • 8.9 is de gemiddelde beoordeling over de Academy van cursisten en de opdrachtgevers;
  • 80% van de planners en managers geeft aan verrast te zijn over de oplossingen die eenvoudig toepasbaar zijn en onderstreept het enthousiasme om met die kennis aan de slag te gaan;
  • deelnemers melden dat zij 12 maanden na de opleiding te hebben gevolgd € 15.000,- tot €200.000,- aan kosten hebben weten te besparen;
  • 75% van de cursisten ontwikkelt zich door de Academy niet alleen als planprofessional, maar ook op persoonlijk vlak.