Zorg dat u erbij bent! Meld u kosteloos aan voor Amsterdam Horizon, hét workforce management congres van 2019!

Over Déhora Academy

Déhora Academy is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut voor planning professionals die zich willen ontwikkelen op het vakgebied van workforce planning en management. Via ons opleidingsinstituut kunnen zij hun expertise doorontwikkelen en inzetten om organisaties succesvoller te maken. Bij de Déhora Academy draait het om het ontwikkelen van vakkennis, vaardigheden en het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van planners, managers en HR-adviseurs. De afgelopen 32 jaar hebben wij meer dan 10.000 tijdprofessionals opgeleid en daar zijn we best trots op.

selectie planning software

Tijdprofessional Ontwikkelingsprogramma (TOP)

Déhora Academy heeft jarenlange ervaring met de ontwikke­ling van tijdprofessionals. Die ervaring vormt de basis van het Déhora Tijdprofessional Ontwikkelingsprogramma. TOP is het antwoord op de actuele en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van workforce planning en management. Dit ontwikke­lingsprogramma draait om grip op dynamiek en complexiteit, toegevoegde waarde en erkenning.

Tijdprofessionals gebruiken TOP om hun ontwikkeling vorm te geven en zich te certificeren. TOP combineert vakkennis, vaardigheden en persoonlijke effectiviteit voor individuen en voor teams. TOP biedt inzicht in het huidige ontwikkelingsniveau en de vervolgstappen voor planners, leidinggevenden en mensen in adviserende functies. Neem voor meer informatie over TOP gerust contact met ons op.

CEDEO academy dehora

Wat onze klanten zeggen over Déhora Academy?

  • 8.9 is de gemiddelde beoordeling over de Academy van cursisten en de opdrachtgevers;
  • 80% van de planners en managers geeft aan verrast te zijn over de oplossingen die eenvoudig toepasbaar zijn en onderstreept het enthousiasme om met die kennis aan de slag te gaan;
  • deelnemers melden dat zij 12 maanden na de opleiding te hebben gevolgd € 15.000,- tot €200.000,- aan kosten hebben weten te besparen;
  • 75% van de cursisten ontwikkelt zich door de Academy niet alleen als planprofessional, maar ook op persoonlijk vlak.
CEDEO DÉHORA ACADEMY OPLEIDINGEN

Kwaliteit staat voorop bij Déhora Academy

Déhora Academy werkt voortdurend aan de kwaliteit van haar opleidingen. Dat doen we door feedback te vragen aan cursisten, maar ook door ons door externen te laten beoordelen. Déhora werkt volgens de ISO-standaarden en onze opleidingen zijn daarnaast Cedeo-gecertificeerd en CRKBO-geregistreerd. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9.

Lees meer
outsourcing personeelsplanning

Samenwerking met Hogeschool SDO

Déhora Academy werkt intensief samen met Hogeschool SDO. Zij controleert en certificeert de opleidingen met MBO 4-niveau erkenning en de HBO-leergang van Déhora Academy. Door de samenwerking hebben deelnemers aan de opleidingen van Déhora ook eenvoudig toegang tot een hoogwaardig pakket aanvullende, erkende opleidingen.

Lees meer