Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Over Déhora Consultancy Group

De Déhora Consultancy Group is in 1987 opgericht door Arbeids- en Organisatiepsycholoog Ben Jansen. Sindsdien is Déhora wereldwijd dé specialist op het gebied van workforce planning en management.

Bij Déhora begeleiden wij organisaties bij een optimale afstemming tussen mensen, middelen en tijd. Met strategische, tactische en operationele oplossingen dragen wij bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en -resultaten. Zo maken wij arbeid duurzamer en effectiever.

Aanvragen algemene brochure

Onze missie: because time matters

Geen schaarser goed dan tijd. Alle reden om tijdbewust te organiseren. Met duurzame workforce management oplossingen begeleidt Déhora organisaties hierbij. Het resultaat is grip op tijd, een prettige werkomgeving, goede bedrijfsresultaten en tevreden klanten. Tijdintelligent werken maakt het verschil en begint bij Déhora.

 

Full-service dienstverlening workforce planning en management

Bij Déhora kunt u terecht voor full-service dienstverlening op het gebied van workforce planning en management, namelijk:

Thuis in alle sectoren binnen heel Europa

Onze adviseurs, onderzoekers, interim managers en interim planners zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen met een gedeelde passie voor planning. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij kantoren in Antwerpen, Warschau en Praag en wereldwijd hebben wij diverse partnerships.

De sectoren waarin wij onder andere actief zijn:

Zorg en Welzijn | Overheid | Industrie | Dienstverlening | Transport en Logistiek | Openbaar Vervoer | Luchtvaart | En meer…

Bekijk onze 'Best Practices'

Een selectie van 'Best Practices' bij onze opdrachtgevers

capaciteit politie plannen
Grip op capaciteit bij afdeling ‘Selectie’ van de Politie

Team Selectie van de Politie heeft de expertise van Déhora ingeschakeld om grip te krijgen op hun capaciteit. De doelstelling van het project was helder; inzicht krijgen in wat de (netto) beschikbaarheid is en hoe de capaciteitsplanning er de komende maanden uitziet.

Interim planning manager voor verandermanagement

Half april is Déhora Consultancy Group gestart met een interim-opdracht bij Laurens in de regio Rotterdam. Bas Misset, Managing Consultant bij Déhora, is daar als Workforce Manager a.i. aan de slag gegaan. Bas werkte aan de uitwerking en implementatie van een gecentraliseerde aanpak voor plannen en roosteren, voor twee verschillende organisatieonderdelen van Laurens.

arkin logo business case
Op weg naar toekomstbestendig roosteren bij Arkin

Arkin, een omvangrijke organisatie die hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg biedt, schakelde de expertise van Déhora in om een professionaliseringsslag te maken. Een toekomstgerichte aanpak was dan ook het doel van Déhora.

Een verandertraject met een positieve impact

Gemeente 's-Hertogenbosch heeft de hulp van Déhora ingeschakeld om onder andere een structurele basis is te leggen voor een zorgeloze personeelsplanning binnen de geldende wet- en regelgeving.

flora holland | Referentie Déhora Workforce Planning
Afstemming tussen werkaanbod en medewerkers

FloraHolland zag volop kansen voor een efficiënter werkproces. Daarvoor waren nieuwe roosters nodig. Maar draagvlak voor de roosters vinden bij het personeel: dat was de uitdaging.

luchtvaartmaatschappij best practice dehora
Professionaliseringsslag in de planning: een project met impact

De vliegmaatschappij heeft een beroep gedaan op de kennis van Déhora voor verschillende doeleinden en onderdelen van de personeelsplanning. Zo was er behoefte aan ondersteuning bij het maken van basisroosters. Daarnaast wilde deze vliegmaatschappij bepaalde planprocessen graag slimmer en gebruiksvriendelijker inrichten.