dehora workforce planning en management

Déhora Consultancy Group

De Déhora Consultancy Group biedt de expertise van Europa’s grootste full-service bureau voor workforce planning en management.  

Al sinds 1987 ondersteunen wij organisaties in alle mogelijke sectoren bij  een optimale afstemming tussen mensen, middelen en tijd. Dit doen wij op operationeel, tactisch en op strategisch niveau. Op die manier ondersteunen wij organisaties bij het optimaliseren van hun bedrijfsresultaten. Als leidend expert werken we bovendien voortdurend aan het innoveren van onze diensten en producten en aan antwoorden op toekomstige vraagstukken.

Passie voor planning

Al meer dan 31 jaar staat een hecht team van Déhorianen achter Déhora. Zowel in Nederland als in het buitenland. Door de sterke ambities groeit het aantal klanten en dus ook de organisatie gestaag door.

Onze expertise wordt gevoed door praktijkervaring, maar zeker ook door de koppeling met wetenschappelijk onderzoek welke uitgevoerd wordt door ons eigen onderzoeksbureau. Die koppeling leidt tot nieuwe inzichten en innovatieve diensten op ons vakgebied, waar u als opdrachtgever altijd als eerste van profiteert.

Full-service dienstverlening workforce planning en management

Bij Déhora kunt u terecht voor full-service dienstverlening op het gebied van workforce planning en management, namelijk:

Thuis in alle sectoren binnen heel Europa

Onze adviseurs, onderzoekers, interim-managers en interim-planners zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen met een gedeelde passie voor planning. Déhora heeft kantoren in Nederland, België, Polen en Tsjechië. Onze specialisten zijn werkzaam door heel Europa.

De sectoren waarin wij onder andere actief zijn:

Zorg en Welzijn | Overheid | Industrie | Dienstverlening | Transport en Logistiek | Openbaar Vervoer | Luchtvaart | En meer…