Test jouw kennis van burn-out preventie

Over Déhora Consultancy Group

De Déhora Consultancy Group is in 1987 opgericht door Arbeids- en Organisatiepsycholoog Ben Jansen. Sindsdien is Déhora wereldwijd dé specialist op het gebied van workforce planning en management.

Bij Déhora begeleiden wij organisaties bij een optimale afstemming tussen mensen, middelen en tijd. Met strategische, tactische en operationele oplossingen dragen wij bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en -resultaten. Zo maken wij arbeid duurzamer en effectiever.

Aanvragen algemene brochure

Onze missie: because time matters

Geen schaarser goed dan tijd. Alle reden om tijdbewust te organiseren. Met duurzame workforce management oplossingen begeleidt Déhora organisaties hierbij. Het resultaat is grip op tijd, een prettige werkomgeving, goede bedrijfsresultaten en tevreden klanten. Tijdintelligent werken maakt het verschil en begint bij Déhora.

Full-service dienstverlening workforce planning en management

Bij Déhora kunt u terecht voor full-service dienstverlening op het gebied van workforce planning en management, namelijk:

Thuis in alle sectoren binnen heel Europa

Onze adviseurs, onderzoekers, interim managers en interim planners zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen met een gedeelde passie voor planning. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij kantoren in Antwerpen, Warschau en Praag en wereldwijd hebben wij diverse partnerships.

De sectoren waarin wij onder andere actief zijn:
Zorg en Welzijn | Overheid | Industrie | Dienstverlening | Transport en Logistiek | Openbaar Vervoer | Luchtvaart | En meer…

Bekijk onze 'Best Practices'

Een selectie van 'Best Practices' bij onze opdrachtgevers

Een planningstransformatie bij Sportbedrijf Rotterdam

Déhora verhoogt de efficiëntie en betrokkenheid en verlaagt de externe inhuur met 15% bij ‘Sportbedrijf Rotterdam’. Sportbedrijf Rotterdam exploiteert, onderhoudt, en ondersteunt sportlocaties in de gemeente Rotterdam. Van gymzalen en sporthallen tot atletiekbanen, hockeyvelden en zwembaden.

Déhora brengt structuur aan in planorganisatie

Linda Duiven en Angelique van den Berg zijn bij 's Heeren Loo De Noorderbrug aan een opdracht begonnen waar zij hebben meegewerkt aan project Planbureau en hebben gezorgd voor meer structuur in de planorganisatie.

De planorganisatie naar een hoger niveau

Bert ter Maat, Specialist WFM bij Déhora, is in 2022 aan de slag gegaan bij Dignis. Met zijn kennis en specialisme heeft Bert de afgelopen tijd het planproces en de planorganisatie bij Dignis naar een hoger niveau gebracht. Wij spraken Bert over zijn nieuwe functie als Specialist WFM en een Manager Zorg van Dignis over hun ervaringen met Déhora.

capaciteit politie plannen
Grip op capaciteit bij afdeling ‘Selectie’ van de Politie

Team Selectie van de Politie heeft de expertise van Déhora ingeschakeld om grip te krijgen op hun capaciteit. De doelstelling van het project was helder; inzicht krijgen in wat de (netto) beschikbaarheid is en hoe de capaciteitsplanning er de komende maanden uitziet.

Interim planning manager voor verandermanagement

Half april is Déhora Consultancy Group gestart met een interim-opdracht bij Laurens in de regio Rotterdam. Bas Misset, Managing Consultant bij Déhora, is daar als Workforce Manager a.i. aan de slag gegaan. Bas werkte aan de uitwerking en implementatie van een gecentraliseerde aanpak voor plannen en roosteren, voor twee verschillende organisatieonderdelen van Laurens.

arkin logo business case
Op weg naar toekomstbestendig roosteren bij Arkin

Arkin, een omvangrijke organisatie die hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg biedt, schakelde de expertise van Déhora in om een professionaliseringsslag te maken. Een toekomstgerichte aanpak was dan ook het doel van Déhora.