Test jouw kennis van burn-out preventie

Onze klanten

Onze klanten & best practices

Een Liante roosterbeleid zorgt voor verbinding

De kaders van het nieuwe planbeleid kunnen op een uniforme en duidelijke manier worden uitgelegd, aan de hand van de kennis die de medewerkers hebben opgedaan tijdens de vakopleiding Personeelsplanner. Hierdoor verloopt de implementatie en optimalisatie van het nieuwe planbeleid efficiënter.

Een planningstransformatie bij Sportbedrijf Rotterdam

Déhora verhoogt de efficiëntie en betrokkenheid en verlaagt de externe inhuur met 15% bij ‘Sportbedrijf Rotterdam’. Sportbedrijf Rotterdam exploiteert, onderhoudt, en ondersteunt sportlocaties in de gemeente Rotterdam. Van gymzalen en sporthallen tot atletiekbanen, hockeyvelden en zwembaden.

Déhora brengt structuur aan in planorganisatie

Linda Duiven en Angelique van den Berg zijn bij 's Heeren Loo De Noorderbrug aan een opdracht begonnen waar zij hebben meegewerkt aan project Planbureau en hebben gezorgd voor meer structuur in de planorganisatie.

De planorganisatie naar een hoger niveau

Bert ter Maat, Specialist WFM bij Déhora, is in 2022 aan de slag gegaan bij Dignis. Met zijn kennis en specialisme heeft Bert de afgelopen tijd het planproces en de planorganisatie bij Dignis naar een hoger niveau gebracht. Wij spraken Bert over zijn nieuwe functie als Specialist WFM en een Manager Zorg van Dignis over hun ervaringen met Déhora.

capaciteit politie plannen
Grip op capaciteit bij afdeling ‘Selectie’ van de Politie

Team Selectie van de Politie heeft de expertise van Déhora ingeschakeld om grip te krijgen op hun capaciteit. De doelstelling van het project was helder; inzicht krijgen in wat de (netto) beschikbaarheid is en hoe de capaciteitsplanning er de komende maanden uitziet.

Interim planning manager voor verandermanagement

Half april is Déhora Consultancy Group gestart met een interim-opdracht bij Laurens in de regio Rotterdam. Bas Misset, Managing Consultant bij Déhora, is daar als Workforce Manager a.i. aan de slag gegaan. Bas werkte aan de uitwerking en implementatie van een gecentraliseerde aanpak voor plannen en roosteren, voor twee verschillende organisatieonderdelen van Laurens.