Ook deze zomer ben je als planner, leidinggevende of HR welkom in de Summerschool van Déhora Academy.
consignatiedienst

Thuis in verschillende sectoren

Bij Déhora kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring binnen diverse sectoren. Elke sector heeft andere uitdagingen rond workforce planning en management. Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

In welke sectoren zijn wij actief

Zorg

In de zorg is de druk erg hoog. Zo is het lastig om de zorg toegankelijk en kwalitatief te houden. Onze jarenlange ervaring van de personele inzet kenmerkt zich aan het feit dat wij verschillende belangen overbruggen.

Industrie

In deze sector wordt er veel gewerkt in ploegendiensten. Toch is er steeds meer vraag naar flexibele werktijden, medezeggenschap en maatwerk in werktijden. Met meer dan 30 jaar werkervaring bij veel organisaties binnen de industrie, weten wij hoe we moeten omgaan met de verschillende belangen.

Luchtvaart

In deze sector is er behoefte aan maatwerk in werktijden en flexibiliteit. Maar ook naar een betere balans tussen werk en privé.. Daarnaast bereiken veel werknemers binnenkort de pensioengerechtigde leeftijd. Déhora gaat graag de uitdagingen met u aan,

Overheid

Personeelsplanning binnen overheidsorganisaties, zoals politie, brandweer moet efficiënter, want de kerntaken en doelstellingen veranderen. Daarnaast verwachten burgers meer transparantie, gemak en flexibiliteit. Met de expertise van Déhora kunnen wij uw organisatie hierbij ondersteunen.

Zakelijke dienstverlening

Als organisatie in de zakelijke dienstverlening is een goede service uiterst belangrijk. Alles draait om het vinden van een goede balans tussen de kwaliteit van de service, kosten en efficiëntie. De toenemende werkdruk en de druk op verlaging van de kosten zorgt voor een grote uitdaging voor veel organisaties in deze sector.

Logistiek en transport

Kenmerkend aan Déhora is dat zij veel ervaring heeft met het opzetten en implementeren van duurzaamheidsstrategieën in diverse organisaties en sectoren.