Heeft u al nagedacht over de bezetting van uw planafdeling deze zomer? Lees hier hoe onze interim planners u kunnen ondersteunen:
consignatiedienst

Thuis in verschillende sectoren

Bij Déhora kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring binnen diverse sectoren. Elke sector heeft andere uitdagingen rond workforce planning en management. Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

In welke sectoren zijn wij actief

Luchtvaart

In deze sector is er behoefte aan maatwerk in werktijden en flexibiliteit. Maar ook naar een betere balans tussen werk en privé.. Daarnaast bereiken veel werknemers binnenkort de pensioengerechtigde leeftijd. Déhora gaat graag de uitdagingen met u aan,

Overheid

Personeelsplanning binnen overheidsorganisaties, zoals politie, brandweer moet efficiënter, want de kerntaken en doelstellingen veranderen. Daarnaast verwachten burgers meer transparantie, gemak en flexibiliteit. Met de expertise van Déhora kunnen wij uw organisatie hierbij ondersteunen.

Zakelijke dienstverlening

Als organisatie in de zakelijke dienstverlening is een goede service uiterst belangrijk. Alles draait om het vinden van een goede balans tussen de kwaliteit van de service, kosten en efficiëntie. De toenemende werkdruk en de druk op verlaging van de kosten zorgt voor een grote uitdaging voor veel organisaties in deze sector.