Test jouw kennis van burn-out preventie

Onze klanten

Onze klanten & best practices

capaciteit politie plannen
Grip op capaciteit bij afdeling ‘Selectie’ van de Politie

Team Selectie van de Politie heeft de expertise van Déhora ingeschakeld om grip te krijgen op hun capaciteit. De doelstelling van het project was helder; inzicht krijgen in wat de (netto) beschikbaarheid is en hoe de capaciteitsplanning er de komende maanden uitziet.

Een verandertraject met een positieve impact

Gemeente 's-Hertogenbosch heeft de hulp van Déhora ingeschakeld om onder andere een structurele basis is te leggen voor een zorgeloze personeelsplanning binnen de geldende wet- en regelgeving.

Nieuw rooster voldoet aan wetgeving door roosterscan

Het verwerken van de wensen van alle medewerkers in een rooster is haast onbegonnen werk omdat het zeer tijdrovend is. Déhora hielp Rijkswaterstaat aan een nieuw rooster in slechts 4 weken in plaats van de gemiddelde 4 maanden. Lees in deze case hoe Déhora dit realiseerde.

NedTrain
Meer productiviteit en minder mutaties door zelfroosteren

Medewerkers ervaren last-minute roosterwijzigingen vaak als onprettig, omdat hun werk-privé balans hierdoor wordt verstoord. Ook kost het veel tijd en energie om rekening te houden met de roostervoorkeuren van alle medewerkers. Om deze (en andere) problemen te verhelpen werd zelfroosteren geïmplementeerd bij NedTrain.