Test jouw kennis van burn-out preventie

Software as a service

Planners zijn vakmensen en planning software is hun belangrijkste gereedschap. De combinatie van vakmensen en goed gereedschap zijn belangrijke randvoorwaarden voor een professionele personeelsplanning. Om deze reden kun jij voor goede planning software bij Déhora terecht.

planning software

Jouw issue

Het Planning Service Center (PSC) heeft voor vele toepassingen de juiste planning software al geselecteerd. Jij kunt er daarom snel en zonder kopzorgen gebruik van maken.

‘Software as a service’ biedt mogelijkheden voor opdrachtgevers met de volgende issues:

  • Jij werkt in jouw personeelsplanning nog met Excel of al langere tijd met een planningstool die niet meer helemaal past bij deze tijd.
  • Jij wilt in korte tijd een nieuwe planning opzetten voor een groep medewerkers of flexwerkers.
  • Jij wilt snel een verbetering in uw planning, maar niet vast zitten aan een investering of aan een lang contract.
  • Jij hebt geen zin in een lang selectietraject van nieuwe planning software.

 

software consultant bij Déhora

Onze hulp

Wij bieden bij jouw vraag passende software voor personele inzet, richten deze voor jou in en stellen deze aan jou beschikbaar zodat jij er zelf mee kunt gaan plannen. Uiteraard beheren wij de software functioneel, zorgen voor beschikbaarheid en support én assisteren jou desgewenst in jouw planning met onze planningsexperts in het Planning Service Center. Indien noodzakelijk nemen wij jouw planning per direct over, zodat continuïteit en professionaliteit voor jou zijn gewaarborgd.  

 

Jouw voordelen

Wil jij gebruik maken van onze planning software, dan zijn dit jouw voordelen:

  • Pay-per-use model: jij gebruikt onze software op abonnementsbasis in een pay-per-use model, op basis van het aantal gebruikers per maand. Wanneer je op- of afschaalt in jouw bezetting, stijgen of dalen jouw kosten mee. Jij kunt per maand opzeggen. Dit maakt onze dienstverlening ook geschikt als tijdelijk inzetbare tool (bijvoorbeeld voor een pilot of een overbrugging). 
  • Nieuwe software snel inzetbaar: met onze dienstverlening beschikt jij snel over een passende planningstool. Jouw contract is flexibel, jouw kosten zijn transparant en schaalbaar.
  • Professionele inrichting & ondersteuning: jij wordt ondersteund door planning professionals van ons PSC die jou helpen met de inrichting. Het plannen doet jij zelf, maar ook hierin kun je op ons terugvallen indien nodig. Jouw support is 76 uur per week voor jou bereikbaar. 

 

Interesse? Neem gerust contact op met ons Planning Service Center

Blog

Meer informatie over ons Planning Service Center

Waarom planning een fantastisch vak is
Een kijkje achter de schermen bij Déhora’s Planning Service Center

Wij namen een kijkje achter de schermen bij het Planning Service Center, en interviewden hiervoor Melvin, één van Déhora’s ervaren planningprofessionals.

Outsourcing-van-de-planning-uitkomst-voor-uw-organisatie
Outsourcing van de planning; uitkomst voor uw organisatie?

Wanneer biedt outsourcing van de planning uitkomst voor uw organisatie en wat zijn de voordelen? Wij geven hier graag antwoord op.