Test jouw kennis van burn-out preventie

Personal training personeelsplanner

Plannen is een vak. Met de opleidingen van Déhora  ontwikkel je jezelf tot een volwaardig planning professional. Naast klassikale en online opleidingen, bieden wij ook Personal Training: direct bruikbare training in een een-op-een setting. Tijdens de Personal Training werken wij met de systemen en planningen die jij als personeelsplanner binnen jouw organisatie gebruikt. Zo kun je met specifieke vragen uit de praktijk terecht bij onze specialisten. De Personal Training wordt verzorgd door ervaren planning professionals van ons Planning Service Center. 

personal traing personeelsplanner workforce planning

Onze werkwijze

Déhora heeft een professioneel team van planners in haar Planning Service Center. Zij werken dagelijks met diverse planningen en planning software, voor klanten in verschillende sectoren. Tijdens een Personal Training nemen zij samen met jou één onderwerp uit jouw praktijk onder de loep en pakken dat samen met jou aan. Er zijn drie onderwerpen waar we in trainen (zie onderstaand figuur). Een Personal Training omvat een actieve dag van maximaal  7 uur en vindt plaats in Amsterdam of online.  Je kunt je voorbereiden op de training door voorafgaand een van onze inbegrepen e-learning trainingen te volgen. 

Voordelen Personal Training 

Als ervaren planner krijg je met de Personal Training direct bruikbare nieuwe inzichten in jouw eigen planning. Ben jij een nieuw startende planner? Dan krijg je met deze training een degelijke opstart in je nieuwe job, door de praktijkkennis van onze ervaren specialist. Daarnaast oefen met de software van jouw organisatie, in jouw eigen planning. Je gaat na deze training dus naar huis met jouw persoonlijke leerpunten, maar ook met concrete handvaten waar je zelf verder mee kunt.

Kosten

Voor de Personal Training Personeelsplanner geldt een tarief van € 800,00 (excl. btw). Dit is inclusief een voorafgaande online training naar keuze, een jaar toegang tot onze Learning Journey én uiteraard de inzet van onze personal trainer voor 7 uur.

Kies jouw personal training

01

Planning software

In 1 dag instrueren we jou in het gebruik van de planning software in jouw organisatie.
 • Voor starters
 • OWS, ONS, Monaco, SDB Aysist,
 • InPlanning, Planbition, RostarCas
Vraag aan
Meest gekozen
02

Perioderooster maken

In 1 dag maken we samen het perioderooster voor één van jouw plangroepen. Samen lossen we alle issues (waaronder issues in de wettelijke werk en rustregels) op en bespreken we hoe je die de volgende keer nog beter kunt aanpakken.
 • Startende planners
 • Roosteraars
 • Managers
Vraag aan
03

Capaciteitsplan

In 1 dag maken we samen een capaciteitsplan voor één van jouw plangroepen.
 • Startende planners
 • Roosteraars
 • Managers
Vraag aan

 Inbegrepen in de Personal Training

Naast een jaar lang toegang tot The Learning Journey voor jouw verdere ontwikkeling als planning professional, is één van deze e-learning trainingen als voorbereiding inbegrepen:

online training arbeidstijdenwet
E-learning
 • 1 dagdeel
 • Online
€ 249,00 (incl. btw)
(ATW) E-learning Arbeidstijdenwet

Leren werken binnen de Arbeidstijdenwet? Volg dan deze unieke online training ‘Arbeidstijdenwet’. Binnen een dagdeel maak je uitgebreid kennis met alle wettelijke regels en de praktische toepassing.

online training rooster maken
E-learning
 • 1 dagdeel
 • Online
€ 99,00 (incl. btw)
E-learning Het maken van een personeelsrooster

Een goed en gezond personeelsrooster zorgt voor lagere personeelskosten door een optimale personeelsbezetting, hogere medewerkerstevredenheid en vitaliteit van de medewerkers. Tijdens deze training leer je hier meer over.

online training capaciteitsplanning
E-learning
 • 1 dagdeel
 • Online
€ 99,00 (incl. btw)
E-learning Capaciteitsplanning

Een goede capaciteitsplanning is een belangrijk onderdeel van de personeelsplanning en draagt bij tot lagere personeelskosten en hogere medewerkerstevredenheid. Leer in deze online training hoe je een optimale capaciteitsplanning kunt maken.

Interesse? Ons Planning Service Center helpt je graag verder