Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Wie op dit moment gaat zoeken naar opleidingen, komt al snel de term ‘blended learning’ tegen. Wat is dat eigenlijk? Letterlijk betekent het een mengvorm van het bekende klassikale leren en het gebruik van moderne communicatiemiddelen zoals computers, tablets, digiboards en het internet. Een bekende nieuwe vorm is leren op afstand of e-learning, ook wel een online training genoemd. Elke vorm van leren heeft zijn specifieke voordelen en bij blended learning probeert men de ideale combinatie toe te passen.

Online trainingen bij Déhora Academy

Déhora Academy biedt blended learning aan in de vorm van online trainingen. Zij gebruiken de online trainingen om deelnemers voorafgaand aan een opleiding voor te bereiden op een klassikale lesdag over de Arbeidstijdenwet.

Online training ter voorbereiding klassikale les

De deelnemer begint dan bijvoorbeeld met de online training Arbeidstijdenwet. Daarin kan hij zelf bepalen wanneer en waar hij de online training volgt, zolang hij een computer en een internetverbinding heeft. Hij kan starten, stoppen en terug naar een eerder hoofdstuk en bepaalt dus zijn eigen tempo. Door de online training vergroot hij zijn basiskennis van de Arbeidstijdenwet. Hij kan later ook nog gebruik maken van de online training om zijn kennis op te frissen.

Meer diepgang tijdens klassikale les

Tijdens de klassikale lesdag maakt de deelnemer steeds complexere oefeningen. Daarnaast kan hij sparren met de docent en de overige deelnemers over knelpunten uit zijn dagelijkse werkpraktijk. De meeste mensen hebben wel eens ervaren dat anderen soms die interessante vraag stellen waar je zelf nooit op was gekomen. Een klassikale omgeving biedt dus de mogelijkheid om meer diepgang te krijgen en te leren van andere deelnemers.

Uitbreiding van opleidingen bij Déhora Academy

Vanwege de enthousiaste reacties van deelnemers over blended learning gaat Déhora Academy het aantal online trainingen uitbreiden, zowel voor planners als voor leidinggevenden.

Mogelijk ook interessant voor u