Kom op 5 oktober naar PLAN! Event in Sneek

Cursist Wendy van de vakopleiding Personeelsplanner aan het woord

cursist opleiding personeelsplanner

Binnenkort verwachten wij onze 10.000ste cursist bij Déhora Academy. Ons opleidingsinstituut richt zich op planning professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van workforce planning en management. In aanloop naar deze mooie mijlpaal hebben wij een aantal cursisten geïnterviewd. Wij waren benieuwd naar wat de opleiding die ze hebben gevolgd, hen heeft gebracht. Lees hier de ervaringen van Wendy, die de Vakopleiding Personeelsplanner heeft gevolgd.

Wendy is planner in de GGZ in Drenthe. Sinds 2005 voert zij al taken uit binnen deze branche. Onlangs heeft zij de Vakopleiding Personeelsplanner afgerond, en met succes! “Ik vond het een zeer prettige opleiding. Het fijnst vond ik nog dat de opleiding ook gericht was op de praktijk. Daar heb ik vandaag de dag ontzettend veel aan.”

Op de vraag waarom zij een opleiding wilde volgen, geeft ze het volgende antwoord: “Ik zit al zo lang in dit vak, maar ik wilde toch meer kennis opdoen. Kennis kan nooit kwaad dus ik dacht: Waarom ook niet? Mij heeft het écht laten groeien als planner. Ik heb ontzettend veel geleerd, en dan te bedenken dat ik dacht al vrij veel kennis te hebben. Door de opleiding ben ik gaan inzien dat er zoveel mogelijkheden zijn om doelen te bereiken en om tot een goed rooster te komen. Ik kan stellen dat ik nu een breder perspectief heb.

Wat de opleiding mij vooral heeft opgeleverd, is dat ik me veel zelfverzekerder voel in de praktijk. Ook in mijn coachende rol kan ik mezelf nu veel beter verwoorden en ik kan beter beargumenteren waarom ik bepaalde keuzes maak. Voorstellen doen en adviezen geven doe ik nu met een veel fijner gevoel. En dat is voor mij heel veel waard!”

Benieuwd naar ons opleidingsaanbod? Neem een kijkje op Déhora Academy.