Test jouw kennis van burn-out preventie

Vakopleiding Personeelsplanner Advanced

Heb je de vakopleiding Personeelsplanner gevolgd? Dan kun je aansluitend het Advanced-programma volgen. Heb je de vakopleiding Personeelsplanner nog niet gevolgd, dan is het goed om te weten dat je ook in één keer de gehele Vakopleiding Personeelsplanner Advanced kan volgen.

CEDEO DÉHORA ACADEMY OPLEIDINGEN

Doorontwikkelen met het Advanced programma

De gecertificeerde vakopleiding Personeelsplanner Advanced (OPP Advanced) biedt de mogelijkheid om als planner (door) te ontwikkelen. Met de Advanced-modules uit het Advanced-programma verzamel je extra kennis en vaardigheden en als je alle modules voldoende hebt afgrond, ontvang je het certificaat Vakopleiding Personeelsplanner Advanced. Zo kun je aantonen welke stappen je hebt gezet in jouw learning journey en wat je als planning professional aan bagage hebt.

Als deelnemer kun je door de halve online dagen beter de balans houden met de dagelijkse werkzaamheden en het scheelt je reistijd. De online modules zijn interactief, praktisch en leuk! Daarnaast zijn de klassikale bijeenkomsten leerzaam doordat je van elkaar kunt leren en samen aan de slag gaat met de theorie en gezamenlijk opdrachten maakt.

Het Advanced-programma kan de vervolgstap zijn na het succesvol afronden van de vakopleiding Personeelsplanner. Ook is het mogelijk om de modules als losse workshops te volgen. In dat laatste geval kan je geen certificaat vakopleiding Personeelsplanner Advanced verkrijgen, maar ontvang je deelcertificaten.

Door de combinatie van de vakopleiding Personeelsplanner met het Advanced-programma verdwijnt de vakopleiding Personeelsplanner (uitgebreid) uit het aanbod.

Uit welke modules bestaat het Advanced programma?

Wil je de vakopleiding Personeelsplanner Advanced volgen en daarvoor het certificaat behalen, heb je de volgende keuzes.

  1. Je volgt de vakopleiding Personeelsplanner waarna je later de modules uit het Advanced-programma volgt. Daar schrijf je je steeds apart voor in op de momenten dat het jou uitkomt.
  2. Of je kiest direct voor de combinatie van de vakopleiding Personeelsplanner en het Advanced-programma in één keer.

Ben je reeds in het bezit van een eerder behaald certificaat vakopleiding Personeelsplanner kan je je voor de modules uit het Advanced-programma inschrijven. Per semester worden de modules uit het Advanced-programma aangeboden (zie data onderin). De bedoeling is dat je in het ene semester de vakopleiding Personeelsplanner kan volgen en in het daarop volgende semester de modules uit het Advanced-programma volgt. Maar dat kan natuurlijk ook later, als jou dat beter uitkomt.

Vooralsnog zijn er drie modules. Later volgen er meer en kunnen verschillende combinaties van modules worden gemaakt. Daarbij geldt dat de modules Effectief communiceren en Kostenbewust plannen verplicht zijn.

De drie modules zijn:

  1. Effectief communiceren en adviseren voor planners
  2. Timemanagement voor planners
  3. Kostenbewust plannen van personeel

Voor het complete programma van deze modules, zie programma onderin. Als alle (inlever)opdrachten voldoende gemaakt zijn en de klassikale lessen actief gevolgd zijn, ontvang je het certificaat vakopleiding Personeelsplanner Advanced.