Test jouw kennis van burn-out preventie
Martijn Arets

Over drs. Martijn Arets

Martijn Arets is internationaal expert op het gebied van de opkomst en toekomst van schaalbare online platformen als Airbnb (deeleconomie), Kickstarter (crowdfunding) en Uber (‘gig’ economy’).

Martijn versloeg al in 2011 ondernemers als John de Mol en Reinout Oerlemans in de strijd om ‘de beste ondernemer van het jaar’. Sinds 2014 vertegenwoordigt Martijn Nederland als een van de ’40 Young Potential European Leaders under 40’. Hij is veel gevraagd adviseur door overheden en corporates.

In zijn lezing zal Martijn onder andere ingaan op de vraag of de platformeconomie de huidige arbeidsmarkt zal gaan vervangen

Fons Trompenaars

Over prof. dr. Fons Trompenaars

Fons Trompenaars heeft zijn sporen verdiend als organisatiedeskundige, managementconsultant en schrijver van boeken over organisatie en cultuur).

Hij wordt wereldwijd genoemd als een van de meest invloedrijke denkers op het gebied van strategisch management. Hij ontving vele internationale onderscheidingen. Tot zijn adviespraktijk behoren vooraanstaande internationale bedrijven als: BP, Philips, Mars, General Motors, Johnson & Johnson en PepsiCo.

Fons zal in zijn presentatie in het bijzonder aandacht geven aan de toenemende interculturele verschillen in organisaties. En aan het leiderschap om high performing teams met grote diversiteit te smeden.

Koen Kas

Over prof. dr. Koen Kas

Koen Kas is digitaal bioloog, moleculair oncoloog, life science entrepeneur en trendwatcher. Koen wordt gedreven door het streven om de gezondheidszorg aantrekkelijk, gepersonaliseerd en uiteindelijk preventief te maken.

Hij heeft meerdere boeken geschreven; zijn routekaart ‘Your guide to delight’ heeft internationaal veel belangstelling gekregen. De kaart gaat onder meer over preventieve gezondheidszorg en omgaan met verandering.

Koen zal in zijn presentatie een toekomstige gezondheidszorg schetsen waarin de inzet van personeel volstrekt anders is dan nu gebruikelijk. Interessant voor management uit de zorg, maar zeker ook voor daarbuiten.

Ben Jansen

Over dr. ing. Ben Jansen

Ben Jansen startte zijn loopbaan 35 jaar geleden in onderzoek naar ploegenarbeid en is uitgegroeid tot wereldwijd een van de topexperts en visionairs op het gebied van workforce planning & management.

Tijd is zijn grote passie. Daarom richtte hij zeven jaar geleden Stichting Time Design op. Deze stichting, waarvan Déhora een van de hoofdsponsors is, wil de katalysator zijn op het vlak van de totstandkoming van een nieuwe tijdarchitectuur in Nederland. Met Déhora en de stichting voedt Ben met grote regelmaat de discussie over de toekomst van arbeidstijden en workforce planning.

Ben zal in zijn presentatie een beeld schetsen van de inzet van personeel anno 2030.