Déhora is ISO 27001 gecertificeerd
outsourcing personeelsplanning

Interim planner en planning manager

Heeft u (tijdelijk) extra capaciteit nodig? Kampt u met een capaciteitsgebrek door bijvoorbeeld een drukke periode, verlof of uitval? Of wilt u bijvoorbeeld een verandering doorvoeren binnen uw planningsorganisatie? Dan kunt u een beroep doen op de interim planner en planning managers van Déhora. Met onze kennis van ruim 35 jaar helpen wij onze klanten die (tijdelijk) extra handen nodig hebben in de planning. Onze ervaren planners werken door heel Nederland, zijn bekend met diverse plansoftware en hebben ervaring in verschillende sectoren.

Interim planner: Breed inzetbaar voor workforce planning

Een planner of planning manager is op basis van detachering voor uw organisatie (tijdelijk) inzetbaar. Afhankelijk van de wensen en de situatie van u, als opdrachtgever, maken wij een keuze welke planning professional het best bij uw organisatie past. Hierbij nemen wij uw organisatiecultuur, uw plansoftware, de sector en de situatie waar u hulp bij nodig heeft in gedachte.

Onze interim planners en planning managers kunt u inzetten voor de volgende situaties:

 • als vervanging van medewerkers tijdens vakantie, ziekte of andere omstandigheden;
 • als extra ondersteuning en management bij veranderingstrajecten rondom workforce planning;
 • bij het inwerken van nieuwe medewerkers binnen een planningsafdeling;
 • bij de implementatie en inrichting van nieuwe planning software.
Offerte aanvragen >

Voordelen interim planner en planning manager

Onze planning professionals hebben jarenlange ervaring in meerdere organisaties en sectoren. Hierdoor zijn zij snel inzetbaar en zijn zij bekend met de uitdagingen in de planning.

4 voordelen op een rij:

 • Zelfstandig en snel ingewerkt: een interim planner of planning manager van Déhora is zelfstandig en snel ingewerkt.
 • Gecertificeerd: onze interim planning professionals zijn gecertificeerd en blijven zich verder ontwikkelen via Déhora Academy. Ze zijn dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt.
 • Ervaring met (plan)systemen: onze planning professionals hebben ervaring met meerdere (plan)systemen.
 • 35 jaar kennis en ervaring: de interim planning managers en interim planners van Déhora zijn altijd van toegevoegde waarde, doordat zij 35 jaar kennis, ervaring en de diensten van Déhora achter zich hebben staan. Niets is voor ons onbekend terrein.
 • Meer dan 100 planners dagelijks actief: dus altijd een planning professional in uw omgeving die u bijstaat.
interim planner en planning manager inhuren

Interim planner in iedere sector en stad

Onze interim planners en planning managers zijn in heel Nederland beschikbaar. Door hun kennis en ervaring zijn ze breed inzetbaar en direct inzetbaar om uw eventuele krapte in uw bezetting op te vangen. Wij detacheren onze planning professionals in diverse sectoren, zoals:

 • Openbaar vervoer
 • Industrie
 • Transport en logistiek
 • Zakelijke dienstverlening
 • Zorg
 • Overheid
 • En meer…

Déhora voldoet aan SNA-Keurmerk

Met het SNA-keurmerk werken wij verder aan onze professionele status als gespecialiseerd detacheerder die haar zaken voor u als inlener goed geregeld heeft. Het SNA-keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Zo zijn inleners bij een SNA-gecertificeerd bedrijf gevrijwaard van aansprakelijkheden ten aanzien van het wettelijk minimumloon en de minimum vakantiebijslag.

Interesse in onze interim planners of planning managers?

Stel uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

logo brussels airlines
Now boarding – Personeelsplanner bij Brussels Airlines

Brussels Airlines had tijdelijk een extra planner nodig. Een interim planner van Déhora kon onmiddellijk worden ingezet om de roostertaken over te nemen. Dankzij de kennis en ervaring van een Déhora interim planner is er ook een aantal verbeteringen doorgevoerd binnen het planningsproces.

sna keurkmerk dehora detachering
Déhora detachering B.V. behaalt SNA Keurmerk

Het SNA-keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Op basis van de huidige…

interim extra capaciteit
Extra handen nodig binnen uw planorganisatie?

Ook managers van planningsafdelingen maken uiteraard een jaarplan en jaarplanning. Op iedere planningsafdeling zijn er verbeterplannen die extra werk met zich meebrengen in een vaak al hectische dagelijkse praktijk. Hoe plant de manager zijn of haar eigen fluctuerende werkaanbod?