Test jouw kennis van burn-out preventie

Planning as a service

Hoe organiseer en faciliteer je de personeelsplanning, zodat jij als management "in control" bent? En hoe zorg je ervoor dat de planning positief bijdraagt aan jouw organisatiedoelstellingen? Misschien heb jij de planning binnen uw organisatie van a tot z voor elkaar. Maar het kan ook zijn dat de planning je dagelijks hoofdbrekens geeft en jij dit proces anders wilt inrichten.

Waarom jouw planning uitbesteden?

Er kunnen diverse redenen zijn om jouw personeelsplanning (voor een deel) te laten verzorgen door de professionals van ons Planning Service Center. Wij maken in onze praktijk tal van situaties mee die organisaties doen kiezen voor onze ondersteuning. Soms gaat het om ondersteuning van tijdelijke aard, soms voor slechts een deel van de planning. En soms vragen organisaties ons juist om structureel achtervang te zijn voor hun eigen planners, bijvoorbeeld buiten kantooruren. Ook kiezen organisaties die willen professionaliseren er vaak voor om voor langere tijd de planning bij ons onder te brengen. Tenslotte is uitval of vertrek van de eigen planner(s) soms aanleiding om onze hulp in te schakelen.     

Neem contact met ons op

Voordelen

Wij maken in onze planning software gebruik van het planningsbeleid en -regels die binnen jouw organisatie gelden. Hiermee zorgen wij voor continuïteit en kan er een snelle, naadloze en gemakkelijke overgang gerealiseerd worden.

Neem contact met ons op

Wat zijn de mogelijkheden?

Door de planning aan ons Planning Service Center uit te besteden, heb jij per direct een professionele planningsafdeling tot jouw beschikking die de gehele personeelsplanning overneemt, of een deel ervan. Voor de hele organisatie of alleen een specifiek onderdeel en voor slechts een bepaalde periode of structureel. 

Jij kunt de planning door ons laten doen in onze, beproefde software. Een uitkomst als je nog werkt met Excel of een planningstool die niet meer voldoet. Onze experts werken dagelijks met de meeste gangbare software. Je kunt er daarom ook voor kiezen de personeelsplanning aan ons uit te besteden in jouw software. 

Samen maken wij afspraken over de inhoud van onze dienstverlening, reactie- en doorlooptijden, contactmomenten, rapportage én escalatie. Wij schakelen naar keuze direct met jouw planners en/of jouw leidinggevenden. Jij blijft zelf aan het stuur in jouw planningsbeleid en houdt grip op jouw planning.

Meer weten?

Voor meer informatie of een prijsopgave kun je contact opnemen met onze specialist.

Meer weten over het Planning Service Center?

Waarom planning een fantastisch vak is
Een kijkje achter de schermen bij Déhora’s Planning Service Center

Wij namen een kijkje achter de schermen bij het Planning Service Center, en interviewden hiervoor Melvin, één van Déhora’s ervaren planningprofessionals.

Outsourcing-van-de-planning-uitkomst-voor-uw-organisatie
Outsourcing van de planning; uitkomst voor uw organisatie?

Wanneer biedt outsourcing van de planning uitkomst voor uw organisatie en wat zijn de voordelen? Wij geven hier graag antwoord op.

planning service center
Planning Service Center optimaliseert uw personeelsplanning

Op een gegeven moment wordt het je teveel. Het Excelsheet dat je had gemaakt voor de planning van de medewerkers bereikt de grenzen van de overzichtelijkheid en zelf heb je eigenlijk geen tijd meer voor de planning. Het Planning Service Center biedt de oplossing.