Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Planning as a service: uw planning onze zorg!

Hoe organiseert en faciliteert u de personeelsplanning, zodat u als management "in control" bent? En hoe zorgt u ervoor dat de planning positief bijdraagt aan uw organisatiedoelen? Misschien heeft u de planning binnen uw organisatie van a tot z voor elkaar. Maar het kan ook zijn dat de planning u dagelijks hoofdbrekens geeft en u dit proces anders wilt inrichten. Staat u op zo’n punt? Dan is het goed om te weten dat u van uw planning onze zorg kunt maken. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op uw hoofdproces, cliënten, bewoners of uw patiënten. 

Waarom uw planning uitbesteden?

Er kunnen diverse redenen zijn om uw personeelsplanning (voor een deel) te laten verzorgen door de professionals van ons Planning Service Center. Wij maken in onze praktijk tal van situaties mee die organisaties doen kiezen voor onze ondersteuning. Soms gaat het om ondersteuning van tijdelijke aard, soms voor slechts een deel van de planning. En soms vragen organisaties ons juist om structureel achtervang te zijn voor hun eigen planners, bijvoorbeeld buiten kantooruren. Ook kiezen organisaties die willen professionaliseren er vaak voor om voor langere tijd de planning bij ons onder te brengen. Tenslotte is uitval of vertrek van de eigen planner(s) soms aanleiding om onze hulp in te schakelen.     

Neem contact met ons op

Uw voordelen 

Wil uw organisatie gebruik maken van ‘Planning as a service’ dan biedt dat veel voordelen:

  • Continuïteit en een snelle overgang: wij gebruiken uw planningsbeleid en -regels desgewenst in onze planning software, of in die van u. Daarmee heeft u continuïteit en kunnen wij een  snelle, naadloze overgang realiseren. 
  • Ruime servicetijden: u maakt gebruik van onze zeer ruime servicetijden, maar betaalt slechts voor de tijd die wij aan uw planning werken.  Uw planningskosten wordt hiermee dus transparant en schaalbaar.
  • Gekwalificeerde planners: de planners die wij inzetten zijn gekwalificeerd via de toonaangevende opleidingen van Déhora Academy en worden voortdurend bijgeschoold in nieuwe regelingen en software.
  • Flexibiliteit contract: onze contractafspraken maken wij naar keuze voor bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand.  

 

Neem contact met ons op

Wat zijn de mogelijkheden?

Door de planning aan ons Planning Service Center uit te besteden, heeft u per direct een professionele planningsafdeling tot uw beschikking die de gehele personeelsplanning overneemt, of een deel ervan. Voor de hele organisatie of alleen een specifiek onderdeel en voor slechts een bepaalde periode of structureel. 

U kunt de planning door ons laten doen in onze, beproefde software. Een uitkomst als u nog werkt met Excel of een planningstool die niet meer voldoet. Onze experts werken dagelijks met de meeste gangbare software. U kunt er daarom ook voor kiezen de personeelsplanning aan ons uit te besteden in uw software. 

Samen maken wij afspraken over de inhoud van onze dienstverlening, reactie- en doorlooptijden, contactmomenten, rapportage én escalatie. Wij schakelen naar keuze direct met uw planners en/of uw leidinggevenden. U blijft zelf aan het stuur in uw planningsbeleid en houdt grip op uw planning.

Meer weten?

Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u contact opnemen met onze specialist.

Meer weten over het Planning Service Center?

Waarom planning een fantastisch vak is
Een kijkje achter de schermen bij Déhora’s Planning Service Center

Het Planning Service Center (PSC) verzorgt, op afstand, de personeelsplanning van verschillende klanten. Wij namen een kijkje achter de schermen bij het PSC, en interviewden hiervoor Melvin, en van Déhora’s ervaren planningprofessionals.

Outsourcing-van-de-planning-uitkomst-voor-uw-organisatie
Outsourcing van de planning; uitkomst voor uw organisatie?

Het besef dat plannen veel verder gaat dan alleen “een rooster maken”, komt de laatste jaren steeds meer. Sommige organisaties kiezen ervoor om de planningstaken zelf uit te voeren. Maar wanneer biedt outsourcing van de planning uitkomst voor uw organisatie en wat zijn de voordelen? Wij geven u hier graag antwoord op.

planning service center
Planning Service Center optimaliseert uw personeelsplanning

Op een gegeven moment wordt het je teveel. Het Excelsheet dat je had gemaakt voor de planning van de medewerkers bereikt de grenzen van de overzichtelijkheid en zelf heb je eigenlijk geen tijd meer voor de planning. Het Planning Service Center biedt de oplossing.