Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Planning Service Center optimaliseert uw personeelsplanning

planning service center

Op een gegeven moment wordt het je teveel. Het Excelsheet dat je had gemaakt voor de planning van de buitendienstmedewerkers bereikt de grenzen van de overzichtelijkheid en zelf heb je eigenlijk geen tijd meer voor de planning. Teveel gedoe over het moeten regelen van vrije dagen, ziektevervanging en urencompensatie. Het bedrijf groeit, je hebt wel andere zaken aan het hoofd. Dat plannen, kan dat niet handiger? Is daar geen app voor?

Misschien moet je een planner aannemen. Wellicht in combinatie met wat administratieve zaken. Of met de calculatie en werkvoorbereiding. Of wellicht beleggen bij één van de buitendienstmedewerkers, een paar uurtjes binnen per week zou wellicht voldoende kunnen zijn. Die ene medewerker die wat lichamelijke klachten had; dat zou wellicht kunnen helpen om hem aan de slag te houden.

Plannen iets wat je er wel bij kunt doen?

Het begint ergens. Het idee dat planning iets is dat je er wel bij kunt doen. Of dat iemand er wel bij kan hebben. Je kunt geluk hebben en iemand in de organisatie treffen die het goed oppakt. Mooi, zo’n voltreffer. Je kunt ook pech hebben. Niet kloppende planningen met ontevreden medewerkers of klanten. Jammer, zo’n misser. Maar hoe los je dit nu duurzaam goed op?

Planning Service Center optimaliseert uw personeelsplanning

Plannen is een vak. Een goede planner is opgeleid, ervaren en beschikt over de juiste vaardigheden. Zoals iedere vakman werkt hij of zij  graag met goed gereedschap. Een goede planner en de juiste software om mee te werken zijn van toegevoegde waarde voor iedere organisatie waar personele inzet continu moet worden afgestemd op het werkaanbod. Dus: zoek zelf een goede planner of laat je bij het werven en selecteren helpen door onze gespecialiseerde recruiter. Is jouw organisatie nog iets te klein voor een eigen fulltime planner en een investering in software? Breng jouw planning dan onder bij ons Planning Service Center en wij zorgen voor jouw planning!

Mogelijk ook interessant voor u

interim extra capaciteit
Extra handen nodig binnen uw planorganisatie?

Ook managers van planningsafdelingen maken uiteraard een jaarplan en jaarplanning. Op iedere planningsafdeling zijn er verbeterplannen die extra werk met zich meebrengen in een vaak al hectische dagelijkse praktijk. Hoe plant de manager zijn of haar eigen fluctuerende werkaanbod?

planning overzicht
Een goede planning brengt meer rust en biedt overzicht voor het nieuwe jaar

Een nieuw jaar en een nieuwe begroting. Nieuwe kansen om het beter te doen. Maar beginnen we dan ook goed met onze personeelsplanning? Of maken we daarmee een valse start en lopen we aan het begin van het jaar al uit het lood?