Déhora is ISO 27001 gecertificeerd

Plannen is een vak, maar de werving & selectie van planners ook!

Bent u op zoek naar een professionele planner of plan manager die u direct zelf in vaste dienst kunt nemen? De werving en selectie van geschikte kandidaten is in de huidige krappe arbeidsmarkt een lastige en tijdrovende klus. Maar gelukkig kunnen wij u daarbij van dienst zijn. Met behulp van onze actuele database en meer dan 35 jaar ervaring zijn wij de intermediair voor planners!

interim-planner-inhuren

Profiteer van meer dan 30 jaar ervaring

Een perfecte kandidaat voor uw organisatie, dat is wat telt! Vanuit ons kantoor in Amsterdam bemiddelt onze eigen recruitment planner voor planners in heel Nederland. Wij nemen het hele proces uit handen. Onze jarenlange ervaring op het gebied van planning maakt dat we over de juiste expertise beschikken en de perfecte kandidaat voor uw organisatie kunnen vinden.

Andere grote voordelen zijn:

  • wij beschikken over een uitgebreide database met planners in heel Nederland die op zoek zijn naar een vaste baan (www.dehora-planners.nl);
  • wij hebben veel kennis van en ervaring in verschillende sectoren en organisaties;
  • een persoonlijkheids- en capaciteitentest voor de kandidaten is standaard inbegrepen;
  • aanvullende assessments zijn ook mogelijk;
  • extra begeleiding van uw startende planner is ook mogelijk (Workforceplanning Coach);
  • no cure no pay; u betaalt alleen bij een geslaagde match.

Wat is onze werkwijze

Dit zijn de stappen voor een perfecte match

1
Kennismaking
Planningsorganisatie en gewenst profiel vaststellen
2
Werving
Proactieve zoektocht naar geschikte kandidaten
3
Selectie
Gesprek, testen en voorstellen
4
Indiensttreding
Optioneel - coaching en opleiding

Een persoonlijk intakegesprek

Op zoek naar het gewenste profiel

We starten met een persoonlijk intakegesprek, waarbij we op zoek gaan naar een gewenst functieprofiel dat past bij uw organisatie. Maatwerk is cruciaal, want elke organisatie is anders. Daarom komen wij graag langs om uw organisatievraagstuk, bedrijfscultuur en de teamsamenstelling helder in kaart te brengen. Maar we kijken niet alleen naar de objectieve vereisten, arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur. We gaan ook dieper in op uw planningsproces en wat de verantwoordelijkheden zijn voor uw toekomstige planner. Hoe ziet uw organisatie en planning eruit? Hoe komen uw roosters tot stand? Welke (planning)software wordt gebruikt? Op basis van deze informatie zijn wij in staat de ideale kandidaat te vinden.

Offerte aanvragen werving & selectie

Uitgebreide selectie van de kandidaten

Wij gaan niet over één nacht ijs. Het doel is de kans op een geslaagde match te vergroten

We beoordelen de eerste geselecteerde kandidaten op ervaring, kennis en de “match” met uw organisatie. In onze screening testen we op persoonlijkheid, capaciteiten, vakkennis en groeipotentieel. Déhora maakt hierbij standaard gebruik van een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest voor planners. In overleg met de opdrachtgever zijn er ook aanvullende assessments mogelijk. Uiteraard gaan we door middel van een interview met de planner dieper in op ‘zachte’ competenties. Onze recruiter weet precies welke vragen gesteld moeten worden om vast te stellen of de planner echt geschikt is voor uw planningsfunctie. Het herkennen van de vereiste competenties, drijfveren, maar ook de risico’s en valkuilen zit in ons DNA. U ontvangt van ons een helder advies over in welke mate de capaciteiten van de geselecteerde kandidaten aansluiten op de functie.

 

begeleiding en coaching planner werving en selectie

Coaching en opleiding startende planner

Onze dienstverlening kan naar keuze worden aangevuld met een uitgebreid plannersassessment en met opleidingen via Déhora Academy. U kunt denken aan de volgende opleidingstrajecten:

Uiteraard zijn er ook andere opleidingen mogelijk of vormen van begeleiding. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

Detachering interim planner manager

Per direct een planner nodig?

Zoekt u per direct een nieuwe personeelsplanner? Déhora voorziet u graag ad hoc van een ervaren interim-planner. Het inzetten van een interim-planner is ook geschikt als tussenoplossing bij de zoektocht naar een planner.

Onze planners en managers zijn in heel Nederland beschikbaar. Ze zijn snel inzetbaar door hun uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van workforce planning en management.

Interim planners en planning managers

Wilt u meer weten over werving & selectie?