Test jouw kennis van burn-out preventie

Tijdprofessional Ontwikkelingsprogramma (TOP)

Déhora Academy heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling van tijdprofessionals. Die ervaring vormt de basis van het Déhora Tijdprofessional Ontwikkelingsprogramma. TOP is het antwoord op de actuele en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van workforce planning en management. Dit ontwikkelingsprogramma draait om grip op dynamiek en complexiteit, toegevoegde waarde en erkenning.

TOP - dehora academy workforce planning

Integrale aanpak belooft blijvend resultaat

Managers, planners, HR-medewerkers, OR-leden en mensen op de werkvloer spelen samen een belangrijke rol in tijdbewust organiseren. Déhora Academy gelooft dat mensen in staat zijn zich te ontwikkelen tot tijdprofessional, zodat zij tijd in hun voordeel kunnen laten werken. Daarom begeleiden wij mensen met tijdambities bij elke stap in hun ontwikkeling tot de tijdprofessional die zij willen zijn.  Wij koppelen hun persoonlijke ontwikkeling aan de ontwikkeling van de planorganisatie. Deze integrale aanpak en TOP garanderen samen blijvende resultaten.

Voordelen TOP

Wat zijn de voordelen van TOP:

  • tijdprofessionals gebruiken TOP om hun ontwikkeling vorm te geven en zich te certificeren;
  • TOP combineert vakkennis, vaardigheden en persoonlijke effectiviteit voor individuen en voor teams;
  • TOP biedt inzicht in het huidige ontwikkelingsniveau en de vervolgstappen voor planners, leidinggevenden en mensen in adviserende functies;
  • de integrale aanpak en TOP garanderen samen blijvende resultaten.

Neem voor meer informatie over TOP gerust contact met ons op.