Test jouw kennis van burn-out preventie

Download ‘Dehora Learning Journey Magazine’

Speciaal voor planning professionals maakten we het Déhora Learning Journey magazine. Een magazine vol informatie, tips en weetjes voor jouw persoonlijke ontwikkeling als planning expert. Bovendien vertellen zes planning professionals over hun ervaringen in hun persoonlijke Learning Journey bij Déhora, en wat die hen opleverde. We hopen dat dit magazine je de inspiratie biedt om aan jouw eigen journey te werken. Tenslotte ben je als professional nooit uitgeleerd!

Ontwikkel jezelf als planning professional

Workforce management is een boeiend vakgebied met volop nieuwe ontwikkelingen. Als workforce management jouw vak is, kun jij je een leven lang ontwikkelen in een alsmaar veranderende wereld. Maar jezelf ontwikkelen én de veranderingen de baas kunnen, vraagt meer dan een incidentele opleiding, workshop of inspiratiesessie. Déhora Academy helpt workforce planning en management professionals bij elke stap in hun ontwikkeling. Het is een reis, waarin jij bepaalt welke stappen je op welk moment zet. Wij helpen je met alle kennis, vaardigheden en middelen die je nodig hebt op de reis die jij in het vakgebied maakt. Met dit magazine willen we je inspireren om aan de slag te gaan met jouw Learning Journey, onder andere door ervaringen en de reis van andere deelnemers te delen.

Laat je inspireren en download nu gratis de online versie van het Learning Journey Magazine, voor handige tips, trics en ervaringen van planning professionals die jou voorgingen in hun journey.

Veel leesplezier!

Download hier nu gratis het magazine voor planners:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.