Test jouw kennis van burn-out preventie

Naast onze fantastische planners, consultants en stafmedewerkers, zijn wij ook heel blij met onze stagiairs en werkstudenten die dagelijks aanwezig zijn op ons kantoor in Amsterdam. Wij spraken met Felicia, Daan, Maudy en Britta over hun (stage)ervaringen bij Déhora.

Hoi allemaal, zouden jullie wat over jezelf kunnen vertellen?

Felicia: “Mijn naam is Felicia en ik studeer Human Resource Management aan de Hogeschool Leiden. Momenteel loop ik stage op de HR afdeling van Déhora.”

Daan: “Ik ben Daan en ik studeer Finance & Control aan de Hogeschool van Amsterdam. En ik loop stage op de Finance afdeling van Déhora.”

Maudy: “Mijn naam is Maudy en ik studeer Finance & Control, het driejarige traject, aan de Hogeschool van Amsterdam. Bij Déhora was ik stagiair op de Finance afdeling en ik ben blijven plakken, dus nu ben ik werkzaam als werkstudent op dezelfde afdeling.”

Britta: “Ik ben Britta en ik ben momenteel bezig met een Research Master Communication Science aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben bij Déhora begonnen als stagiair op de Marketing & Communicatieafdeling tijdens mijn bachelor en daar ben ik nog steeds werkzaam als werkstudent naast mijn studie.”

Wat zijn jouw werkzaamheden bij Déhora?

“De werkzaamheden zijn divers en er is ruimte om taken op te pakken die jou goed liggen.”

Felicia: “Bij Déhora heb ik uiteenlopende taken, van het werven en selecteren van kandidaten tot het schrijven van beleidsstukken. Ook heb ik een bijdrage geleverd aan het veranderproces naar een nieuw wervingssysteem. Tijdens het proces van de ISO-certificering heb ik ook diverse taken opgepakt, dat was heel interessant om aan mee te werken en zorgde ook echt voor een teamgevoel.”

Daan: “Je kan wel zeggen dat ik Chef Inkoop ben haha. Tijdens mijn stageperiode heb ik meegewerkt op de afdeling en heb onder andere inkopen geboekt en declaraties en bankmutaties verwerkt.”

Maudy: “De vraag is eerder: ‘wat doe ik hier niet’ haha. Ondertussen heb ik in het afgelopen jaar bijna alle werkzaamheden van de afdeling wel een keer gezien of uitgevoerd. Zoals inkopen inboeken, bankmutaties verwerken en betalingen. Ook heb ik Daan (de stagiair na mij) ingewerkt. Dus eigenlijk van alles wat.”

Britta: “In het marketing team houd ik me vooral bezig met het schrijven en bedenken van content. Zo ben ik verantwoordelijk voor de interne nieuwsbrief, schrijf ik blogs en tekstjes voor de site en denk ik mee over sociale media. Ook heb ik geholpen bij de organisatie van en tijdens PLAN! Zorg evenementen, dat was ook heel leuk om te doen. De werkzaamheden zijn divers en er is ruimte om taken op te pakken die jou goed liggen.”

Hoe is het om bij Déhora stage te lopen/te werken?

Felicia: “Ik heb me bij geen andere stage zo snel thuis gevoeld als bij Déhora. Iedereen was heel toegankelijk en oprecht geïnteresseerd. Ik voelde me hier ook niet alleen ‘stagiair’, maar echt onderdeel van Déhora. Tijdens mijn stage heb ik ook een actieonderzoek uitgevoerd en hiervoor kreeg ik ook echt de ruimte. Tijdens het onderzoek was ik afhankelijk van verschillende stakeholders, ook van stakeholders die niet regelmatig op kantoor aanwezig waren, zij waren altijd bereid om mij te helpen, wat ervoor heeft gezorgd dat ik mijn onderzoek succesvol heb kunnen afronden.”

Daan: “Déhora is een plek waar ik goed kan werken, maar waar ook tijd voor gezelligheid is. Ik heb tijdens mijn stageperiode al veel geleerd en er is hier ook zeker ruimte om veel te leren, je kan altijd alles vragen. Er wordt echt tijd voor je gemaakt en dat is heel fijn.”

“Er wordt echt tijd voor je gemaakt en dat is heel fijn.”

Maudy: “Ik ben met open armen ontvangen bij Déhora en ik was meteen een medewerker en onderdeel van het team. Ik heb heel snel mijn eigen verantwoordelijkheden gekregen en heb hier al veel geleerd. Tijdens de stage periode waren er nog meer stagiairs (onder andere Britta), het contact onderling leverde ook alleen maar meer positieve energie op. Ook een leuk pluspunt: de gezamenlijke lunch is altijd lekker en gezellig.”

Britta: “Ik vond het best spannend om voor de eerste keer stage te lopen, maar bij Déhora ben ik zeer goed opgevangen. De sfeer op kantoor is goed, met veel leuke collega’s. Tijdens mijn stageperiode waren er nog 3 andere stagiairs en 4 werkstudenten, dat is ook zeker fijn. Toen na 3-4 maanden mijn stage bijna was afgelopen, vond ik dat best jammer, maar na mijn stage hebben ze mij een contract aangeboden als werkstudent en ik hoefde niet lang na te denken om ja te zeggen. Ondertussen werk ik alweer een jaar bij Déhora, eerst als stagiair, en nu twee dagen in de week als werkstudent en het bevalt erg goed!”

 

Een leuke stageplek!

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek? Bij Déhora begeleiden we al jaren met veel plezier stagiairs op verschillende afdelingen. Neem snel een kijkje op onze site, bij onze vacatures of neem contact op via +31 (0) 20 404 40 42 en wie weet tot snel!

 

Lees andere gerelateerde blogs

Wij zijn Déhora – Maak kennis met Daniël Ester, onze 200ste medewerker

Hoi Daniël, zou je wat meer over jezelf kunnen vertellen? “Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en ik heb…

Wij zijn Déhora 35 jaar – Bert ter Maat

Hoi Bert, zou je wat meer over jezelf kunnen vertellen? “Mijn naam is Bert en ik ben ook 35 jaar,…